Digital-designbureau Ronin Amsterdam opent deuren
18-04-2017 16:34:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2033 | Tags:

Het digital-designbureau speelt in op de vraag naar hoogstaande digital design. De oprichters van Ronin Amsterdam werkten meer dan tien jaar bij gerenommeerde agencies, waar ze verantwoordelijk waren voor prijswinnend werk voor internationale merken en bureaus.

Ronin Amsterdam richt zich op samenwerking met merken, marketing- en communicatieafdelingen en advertising agencies om digitaal werk te maken. Als tijdelijk digitaldesignteam, pitchteam of als aanvulling op een bestaand team. De mensen achter het bureau zijn Keith Kornson, Yordy van der Werff, Toby Mok en Leon Snelleman.

Keith Kornson: “We weten hoe moeilijk het is ervaren en talentvolle designers te vinden, vast of freelance, laat staan een heel team. Met onze ervaring kunnen we intern digitaal werk naar een hoger niveau tillen en onze kennis delen. Daarmee bieden we een unieke aanpak op het gebied van digital design services.”

Digital design in Nederland is booming, zichtbaar aan de impact van Dutch Digital Design en het samenwerkingsverband vanuit de industrie en de HvA voor de Master Digital Design die in september van start gaat.

Kornson: “Dat was voor ons een duidelijk signaal om Ronin Amsterdam te starten en daarmee het antwoord te zijn op een sterke behoefte vanuit de industrie.”

www.roninamsterdam.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNieuws Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie