[BedrijfsProfiel] Cadreon
08-01-2015 11:40:00 Door: | Hits: 10447 | Tags:

Cadreon is een trading desk dat actief is op het gebied van programmatic buying van digitale media. Als gespecialiseerd marketing service platform integreren we technologie, data en inventory om op de meest effectieve en efficiënte manier audiences in real-time te vinden, bereiken en activeren.

Netwerk

Cadreon is onderdeel van IPG Mediabrands, de media holding company waartoe ook UM, Initiative, Traffic4U, BGenius, SpringCreek en Magna Global behoren. We zijn uniek in hoe we vanuit deze verschillende labels geïntegreerde oplossingen aanbieden aan onze klanten.

Markt

We werken voor alle adverteerders die meer uit hun bestedingen willen halen, zowel qua inzichten als qua resultaten. Cadreon werkt ook rechtstreeks voor adverteerders die niet via een mediabureau zoals UM of Initiative inkopen.

Diensten

Cadreon biedt de beste oplossing voor zowel campagnes met een branding doelstelling als campagnes met een direct response doelstelling. We zijn op dit moment actief op het gebied van display, rich media, mobile, video, radio en out of home.

Creatie 

Vooral op het gebied van dynamische creaties kunnen we grote waarde toevoegen.

Automated trading

In onze visie kan door middel van programmatic buying alle digitale media slimmer en efficiënter ingekocht worden. Daarbij zullen alleen die spelers overleven die voldoende waarde in de keten toevoegen.

Sleutelpersonen

Gerard Moussault – Managing Director

Léon Liest – Programmatic Solutions Manager

Yannick Debije – Product Development Manager

www.cadreon.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie