[BedrijfsProfiel - journalist] Contact Media | Arnoud van Gemeren
08-07-2015 13:10:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 2691 | Tags:

Introductie. Mijn naam is Arnoud van Gemeren. Ik ben journalist, hoofdredacteur en communicatieadviseur op het gebied van ICT en breder, alles wat digitaal is of wordt.

Locatie. Ik werk vanuit Neede, Gelderland. Ik ben minstens tweemaal per week in de Randstad te vinden. Medewerkers van mijn bedrijf wonen en werken onder meer in Alphen aan den Rijn en Apeldoorn.

Opleiding. Als student economische geschiedenis heb ik echt leren schrijven en productie draaien. Na mijn afstuderen ben ik lange tijd hoofdredacteur bij diverse IT-vakbladenuitgevers geweest, waar ik me heb ontwikkeld tot een ervaren vakjournalist. Daarnaast heb ik ervaring als communicatieadviseur op het vlak van contentmarketing en uitgeven.

Markt. Business-to-business en dan alles wat riekt naar ICT of digitaal.

Mediatypen. Tijdschriften en internet.

Diensten. Produceren van teksten (artikelen, white papers, boeken), adviseren over marketingcommunicatie en contentmarketing, PR, ontwikkelen van congresprogramma’s en rondetafelsessies.

Specialisaties. ICT, de digitale wereld.

Copywriting. Ja. Graag! Goed copywriten is een kunst.

Klanten. ICT-bedrijven, consultancybureaus, mediabedrijven, actief in het B2B-segment.

Netwerk. Ik ben eigenaar en oprichter van Contact Media, een redactie- en adviesbureau waar meerdere medewerkers en freelancers aan verbonden zijn.

USP's. Diepgaande kennis van ICT, niet alleen de theorie maar ook de praktijk, door uitgebreid netwerk onder Nederlandse IT-managers en CIO’s.

Visie. De vakjournalist zal steeds meer ook een adviseur worden, als hij daarvoor openstaat. Zijn kennis is een unieke asset.

Branded content. Ik verwacht een herwaardering van objectieve content, ook (of juist) ten behoeve van contentmarketing. De markt (lees: de marketeer) is nog niet zover, maar het inzicht zal doorbreken dat sluikreclame niemand blij maakt.

Leuk. Ik houd niet van haantjesgedrag en ben wars van autoritaire klanten, maar krijg vaak te horen dat ik altijd zo vriendelijk ben.


DATA

Woon- en werkplaats: Neede, Gelderland

Website: www.contactmedia.nl

LinkedIn: nl.linkedin.com/in/arnoudvangemeren

Twitter: @ArnoudvGemeren | @ContactMediaBV

Telefoon: 0545-29 29 77

Mobiele nummer: M 0653-57 34 90

e-mail adres: arnoud@contactmedia.nl
 

 

Ben jij (freelance) journalist?

Maak hier een eigen BedrijfsProfiel aan