[Interview] Petrit Kabashi (CEE Platform) over de Media Rally 2019
20-06-2019 11:37:00 Door: Saskia van Weert | Hits: 3721 | Tags:

Op vrijdag 28 juni wordt de tweede editie van de Media Rally verreden. Petrit Kabashi, algemeen directeur van CEE Platform, rijdt mee. Wij bellen hem.

Dag Petrit, wat kan CEE Platform dat andere spelers niet kunnen?

Waarin we ons onderscheiden, is de snelheid van onze beeldherkenning, het gemak van offline-online koppeling en de veelzijdigheid aan tools. We focussen ons op bedrijven die hoge volumes aan offline media inzetten om hun publiek te bereiken. We zijn niet geïnteresseerd in bedrijven die iets eenmalig willen doen, maar in bedrijven die al hun bladen, kranten, buitenreclames of brochures interactief willen maken. Ons platform is gefinetuned voor het leveren van snelle service in hoge volume om eindgebruikers in allerlei settingen vanuit offline te converteren.

Kun jij jouw team introduceren?

Ik ben Petrit Kabashi, algemeen directeur bij Cee Platform. Raphaël de Kort, Director Sales & Concepts bij b-creative, rijdt met mij mee.

In welke auto gaan jullie rijden?

We hebben de ideale auto voor deze rally. Met onze snelle en wendige sportieve Mini Cooper Cabrio gaan we een geweldig race tegemoet.  Het is misschien niet de meest comfortabele auto, maar hij is wel snel, stijlvol en lekker genieten als het weer toestaat om het dak te openen.


Heb jij iets met Zuid-Holland, waar de rally plaatsvindt?

Jazeker. Ik woon al meer dan 25 jaar in Rotterdam. De Rotterdamse uitdrukking niet lullen maar poetsen geeft de mentaliteit van de stad aan. Ik woon er graag en ik vind de recht voor zijn raap manier van communiceren ook wel mooi.  

Wat zijn de special skills van jullie team?

Om vrij te denken, ver te kijken, weg te dromen en te genieten heb je lucht en een horizon nodig. Vandaar dat Raaf en ik de rally zonder dak gaan rijden. Eens kijken of er creatieve concepten komen binnenwaaien. Immers, met de juiste voorbereidingen en gesprekken komt het idee vanzelf bij jou in plaats van andersom. En zie je ons stuntelen onderweg... laat ons dan maar even: part of the plan. Zien we een van jullie stuntelen? Dan helpen we je. Dat doen we graag.

Wie of welk bedrijf dagen jullie uit om het tijdens de Media Rally tegen jullie op te nemen?

Wij dagen AndC Media uit!

 

Natuurlijk schrijf jij jouw team ook in voor de Media Rally 2019! Dat doe je hier

www.mediarally.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie