[Interview] Rianne Kleijntjens over PR-bureau Attachée
05-11-2015 12:10:00 Door: | Hits: 2571 | Tags:

Amsterdam is een nieuw PR-bureau rijker. De dagelijkse leiding is in handen van Rianne Kleijntjens en Christian Looman. Wij spreken Rianne Kleijntjens, PR-manager bij Attachée.

Dag Rianne, gefeliciteerd met de lancering van Attachée! Groot feest? Veel champagne? 

Was het maar waar! We zijn twee maanden geleden gestart en sindsdien vooral druk met het opbouwen van ons bureau. We zijn heel blij met ons logo en de website, dat is toch wel de start van je bedrijf. Tijd voor feest hebben we nog niet gehad. Misschien als de showroom helemaal af is dat we dan een feestje geven?

Wat doet Attachée? Vertel!  

Attachée doet alles op het gebied van PR, communicatie en events. Mijn collega Christian Looman en ik zijn ervaren media- en communicatiespecialisten. We genereren voor onze klanten meer bekendheid, voor wat zij doen en/of te bieden hebben, bij het grote publiek. Door middel van een nauwe, transparante samenwerking van beide kanten, zodat we goed op de hoogte zijn van wat er bij hen speelt. Het komt er eigenlijk op neer dat we de hele dag lijntjes aan het uitzetten zijn. Op het moment betekent dat vooral zaaien, onze klanten zoals Level Five Quaning en Maison Sucre voorstellen binnen ons netwerk, wat hopelijk resulteert in mooie publicaties en evenementen.

Waar zitten jullie en van wie is Attachée? 

We zitten aan de Paasheuvelweg in Amsterdam Zuidoost, vlakbij het AMC. Van buiten is het een doodnormaal kantoorgebouw, maar iedereen die binnenkomt is verrast door de enorme oppervlakte en het atrium dat zich midden in het pand bevindt. Het gebouw is het kantoor van Monique Collignon, Attachée is gevestigd op de tweede verdieping. Jan Henny Holvast, de partner van Monique Collignon is Attachée gestart. Het is dus niet zo gek dat wij in dit pand gevestigd zijn. 

Op wat voor soort klanten richten jullie je? Wie mogen er vandaag nog bellen? 

Iedereen is in eerste instantie welkom bij ons bureau, maar een goede match is belangrijk. Onze ervaring ligt binnen de mode, beauty en lifestyle; wat Level Five Quaning een vreemde eend in de bijt maakt. En daar ligt nou juist de uitdaging. Maar als ik mag kiezen wie er vandaag nog mag bellen, zou ik een beauty/cosmeticamerk wel heel leuk vinden om toe te voegen aan onze portfolio.

Hebben jullie al klanten? 

We zijn begin september gestart met twee klanten: Monique Collignon en Level Five Quaning. Daar kwam begin vorige maand Maison Sucre, de interieurspecialisten bij. En Aesthetix Era hebben we onlangs aan ons klantenbestand mogen toevoegen.

Wat doet Attachée wat andere PR-bureaus niet doen?

Wij vinden een goede match, persoonlijk contact en een duidelijke en transparante werkwijze belangrijk. Attachée is immers een verlengstuk van wat onze klanten willen uitstralen. Waar het communicatie en PR betreft, is informatie van het grootste belang. Hoe meer wij weten, des te meer wij voor onze klanten kunnen betekenen en waar mogelijk direct op in kunnen spelen richting de media. 

Wat is het laatste nieuws? 

Het laatste nieuws is dat gisteren het contract met WODEN, de Scandinavische sneakers is getekend. Ik ben heel blij met hun als klant en kan niet wachten om voor ze aan de slag te gaan!

www.attachee.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie