[Interview] Startup Competitie 1 jaar later: Microphone Media
23-01-2020 15:46:00 Door: Saskia van Weert | Hits: 2962 | Tags:

Microphone Media was een van de winnende startups van de Startup Competitie 2019. Hoe ging het verder met het podcastbedrijf? We spreken Frank Kromer.

Fris ons geheugen eens op: wat doet je bedrijf?

Microphone Media is een full-service podcastbureau. Wij helpen bedrijven en organisaties met het inzetten van podcasts in hun contentstrategie. Van strategisch advies en conceptontwikkeling tot productie en distributie. Wij opereren op het vlak van contentmarketing, communicatie en journalistiek.

Hoe kijk je terug op je deelname aan de Startup Competitie?

De deelname was in onze ogen geslaagd. Niet alleen is het voor een startup belangrijk om zoveel mogelijk je business-idee te toetsen, daarnaast hebben we interessant contacten opgedaan met uitgevers.

Hoe is het jaar 2019 voor jullie verlopen, zakelijk gezien?

We hebben afgelopen jaar met hele mooie bedrijven en organisaties mogen werken. Van KPN tot Google en van Buitenlandse Zaken tot Bol.com. Dat sterkt ons in het idee dat wij op de goede weg zijn.

Hoe staan de zaken er nu voor?

We maken op dit moment een mooie groei door; het stelt ons in staat om uit te breiden waardoor we onze huidige en toekomstige opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen. Niet alleen groeit ons vaste team, ook werken we met een groeiende groep freelance podcastmakers en contentstrategen.

Welke ambities heb je met je bedrijf?

Uiteindelijk willen wij het beste podcastbureau van Nederland worden. Voor ons gaat kwaliteit boven grootte. Wij willen jonge makers de kans geven om bijzondere en onderscheidende producties te maken voor mooie opdrachtgevers.

Welk advies zou je andere startups willen geven?

Zorg dat je uit je comfort zone komt.

www.microphonemedia.nl

Lees ook:

Startup Competitie 2020: geef je op!

Op woensdag 15 april vindt het Cross Media Congres 2020 plaats in Amsterdam. Op dit congres spreken onder meer de 5 beste Nederlandse media- en marcom-startups van dit moment; zij zijn de winnaars van de Startup Competitie 2020. Ben of heb jij een startup in media en/of marcom? Meld je dan nu aan!

Stuur een mail aan Bas Vlugt waarin je jouw startup kort voorstelt.

Mail: bas@nederlandsmedianetwerk.nl.

Meer info lees je hier!

 

Sponsors.
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `