[Startups] Guy van der Reijden over Clean Meals
23-02-2015 11:00:00 Door: | Hits: 13178 | Tags:

In de aanloop naar het Cross Media Congres doet het Nederlands MediaNetwerk een serie interviews met Startups. Vandaag spreken we Guy van der Reijden, oprichter van Clean Meals. 

Wat is Clean Meals?

Clean Meals zijn ready made maaltijden, 100% clean, dus zonder toevoegingen, sausjes of ander ongein. Puur eten, sous vide bereid, dus blijven alle goede voedingsstoffen bewaard. Een ander voordeel: de maaltijden zijn in de koelkast lang houdbaar!

Waarom ben je Clean Meals begonnen?

Vanuit mijn Personal Training Studio’s werd ik steeds weer herinnerd aan het volgende: je kunt hard en regelmatig trainen, maar als je je voeding niet op orde hebt, is dat op een negatieve manier erg bepalend voor het eindresultaat. Maar je voeding op orde hebben, kost tijd, discipline en inzicht. Niet iedereen heeft dat. Met Clean Meals kan het in elk geval niet meer fout gaan op voeding. Wij verzorgen het zo dat men in een handomdraai ultiem gezond kan eten in exact die juiste samenstelling en met exact de juiste voedingsstoffen die nodig zijn voor sportieve of esthetische doeleinden.

Hoe en waar is Clean Meals gevestigd?

Clean Meals houdt kantoor in een heerlijk open ruimte in de 3SIXTY5 Personal Training studio in het Gooi. Met uitzicht over de haven van Huizen. Een fijne plek om ons bedrijf vanuit uit te bouwen.

Van wie is Clean Meals? 

Van mij en Dennie van Veen, al zijn er as we speak wat verschuivingen gaande in deze opzet.

Hoe is Clean Meals gefinancierd?

Vanuit eigen middelen.

Wie zijn jullie klanten?

Wij richten ons in eerste instantie op mensen die belang hechten aan een gezonde levensstijl en een bijbehorend lijf. Sportieve mensen dus.

Maar een ieder die zich geroepen voelt zijn/haar levensstijl om te gooien en/of zijn/haar lichaamssamenstelling - lees: afvallen - te wijzigen is bij Clean Meals aan het juiste adres.

Wat kan Clean Meals dat andere bedrijven niet kunnen?

Clean Meals is geboren vanuit een directe vraag van een specifieke doelgroep. Omdat wij dag in dag uit 1 op 1 contact hebben met onze doelgroep in mijn personal training studio’s, voelen wij haarfijn aan waar deze mensen behoefte aan hebben. We kunnen snel schakelen, ontwikkelen en leveren. Door mijn jarenlange ervaring met voedingsplannen maken voor onze cliënten, weet ik bovendien exact waar de maaltijden aan moeten voldoen op gebied van voedingswaarden en calorieën. Clean Meals is een aanvulling op wat ik al doe. Elke dag weer. Namelijk cliënten helpen op weg naar een gezonde levensstijl en een positievere mindset.

Wat heeft Clean Meals nodig om te kunnen groeien?

Iemand met veel kennis en ervaring vanuit de e-commerce hoek zou een mooie aanvulling zijn. Om een grote stap te maken is een financiële injectie ook geen slecht idee, liefst met een managing partner er aan vast.

Wat gaat Clean Meals in 2015 neerzetten?

In de niche doelgroep zijn we de eerste. Die koppositie willen we behouden en bovendien willen we de doelgroep verbreden. We zijn ambitieus in groei, zowel kwantitatief als kwalitatief. Niet alleen gaan we online groeien, we willen ook samenwerken met offline distributiepartners.

Wat zijn de ambities van Clean Meals?

Het is ons doel om onze passie voor sport en gezond eten te delen en toegankelijk te maken door onze kennis over te dragen en ready made maaltijden aan huis te bezorgen zodat het voor iedereen mogelijk is zich een gezonde levensstijl aan te meten, zonder dat ze dagelijks extra in de keuken hoeven te staan.

Bovendien willen we top notch service verlenen en de kwaliteit van onze maaltijden evenals de variëteit in onze maaltijden op hoog niveau houden.

www.cleanmeals.nl

 

Nederlands MediaNetwerk doet een serie interviews met startups. De beste startups krijgen een uitnodiging om te komen spreken op het Cross Media Congres op 20 mei in het Compagnietheater in Amsterdam.

Ben jij een startup en wil jij ook een interview in deze serie, meld je dan aan!

 

Cross Media Congres & Awards worden gesponsord door: