[Startups] Niels Aarts over Evolve Mobile
21-05-2015 13:36:00 Door: | Hits: 4704 | Tags:

De Nederlandse startup Evolve Mobile maakt organisaties intelligenter door ze te voorzien van de juiste inzichten en contactmomenten met hun doelgroep. Hierbij maken ze gebruik van Mobiel, Business Intelligence, Social Media en het Internet. Vandaag spreken we Niels Aarts, managing partner bij Evolve Mobile. “Wij geloven dat de juiste boodschap - op het juiste moment en locatie - een verhoging van de omzet, loyaliteit en klanttevredenheid tot gevolg heeft. Al onze oplossingen doen dan ook precies dat!”

Wat is Evolve Mobile?

Evolve Mobile levert consultancy diensten en producten op het gebied van mobile marketing. Wij werken met innovatieve startups en uitdagers uit de markt en bieden zo een compleet scala aan oplossingen op het gebied van WiFi Marketing & Monetization, Location Based Services en Personal Safety.

Waarom ben je Evolve Mobile begonnen?

Ons team van 4 medewerkers heeft een brede achtergrond en in totaal meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van sales, marketing en business development. Met ervaring opgedaan in de sectoren IT, Retail, Hospitality en Finance wilden we ons richten op Business to Consumer sectoren waar het vraagstuk mobile een steeds prominentere rol inneemt. Hierbij staat voor ons een solide business case voor alle betrokken centraal, er moet voor iedereen voordeel te behalen zijn.

Hoe en waar is Evolve Mobile gevestigd?

Evolve Mobile houdt kantoor in Eindhoven in het creatieve hart van de stad: Strijp-S. Een inspirerende omgeving waar design en technologie elkaar ontmoeten.

Van wie is Evolve Mobile?

Het bedrijf is voor 100% eigendom van de drie oprichters en partners: Ikzelf, Sander van den Nieuwenhuijzen en Patrick de Vries.

Wie zijn jullie klanten?

Wij richten ons met name op organisaties die actief zijn in consumenten sectoren, met een fysieke locatie. Onze kernmarkten zijn: Retail, Event Locations, Public Transport en Smart Cities.We zitten aan tafel met beleidsmakers, maar ook met uitvoerende afdelingen zoals marketing en IT.

Wat kan Evolve Mobile dat andere bedrijven niet kunnen?

Door onze onafhankelijke rol en expertise hebben wij een totaal overzicht van het aanbod, en de ontwikkelingen, op de markt voor WiFi en Location Based Services. Daarnaast beantwoorden we niet alleen de vraag ‘wat is de beste oplossing’, maar bouwen we mee aan een sluitende business case of exploitatie model.

Wat heeft Evolve Mobile nodig om te kunnen groeien?

Enerzijds zijn we in de genoemde markten op zoek naar organisaties die de ervaring van hun klanten willen verbeteren en hun omzet willen verhogen. Anderzijds zoeken we continu naar nieuwe innovatieve oplossingen die we kunnen aanbieden, geheel in lijn met ons motto: Yesterday’s differentiator is tomorrow’s commodity!

Wat gaat Evolve Mobile in 2015 neerzetten?

In 2015 zullen we ons vooral richten op het delen van onze kennis en expertise middels content en events. Daarnaast zijn we druk bezig met het ontwikkelen van enkele aansprekende, lokale, referenties.

Wat zijn de ambities van Evolve Mobile?

Omdat we met internationale partners werken, hebben we de mogelijkheid onze expertise ook eenvoudig over de grens in te zetten. Dit doen we nu al maar in de komende tijd zullen we met name in België, Duitsland en Luxemburg deze activiteiten verder opvoeren.

www.evolve-mobile.com

 

Nederlands MediaNetwerk doet een serie interviews met startups.

Volg de Dutch Startup Awards op Twitter @NLStartupAwards
Word lid van de LinkedIn Groep Dutch Startup Awards

Ben jij een startup en wil jij ook een interview in deze serie,
 stuur dan een email naar Dewi Smeenk: dewi@nederlandsmedianetwerk.nl

Klik hier voor een overzicht van alle startup interviews in deze serie

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie