[Startups] Ralph Hogervorst over Bern Promotions
04-06-2015 15:30:00 Door: | Hits: 2466 | Tags:

Bern Promotions opereert in de branche van marketingvideo's en bedrijfsanimaties. De startup is gespecialiseerd in het creëren van Whiteboard animaties, Motion Infographics, Virtual Reality en Live-actie Films. We spreken Ralph Hogervorst, mede-oprichter van Bern Promotions.

Wat is Bern Promotions?

Bern Promotions is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van Whiteboard animaties, Motion Infographics, Virtual Reality en Live-actie Films. Het bedrijf beschikt over professionele designers en editors die een hoop ervaring hebben in de productie van professionele video’s. Door zeer positieve signalen van de klanten van Bern Promotions, is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de branche van marketingvideo’s en bedrijfsanimaties. Bern Promotions produceert overtuigende korte video’s voor websites, producten of services. Wij helpen de klanten een duidelijke en krachtige video te maken dat overtuigt.

Hoe en waar is Bern Promotions gevestigd?

Bern Promotions is gevestigd op het vasteland 96 -104 in Rotterdam.

Van wie is Bern Promotions?

Bern Promotions is opgericht door 4 jonge enthousiaste ondernemers. Samen met Philip Vermeulen, Emiel Sluimer en Marco van Es heb ik deze onderneming in september 2014 opgericht.

Hoe is Bern Promotions gefinancierd?

Bern Promotions is gefinancierd uit een handige combinatie van eigen vermogen en externe ondersteuning. Door marketing op een strategische manier in te zetten, is het mogelijk met een beperkt budget toch een sterk bedrijf neer te zetten.

Wie zijn jullie klanten?

De klanten van Bern Promotions zijn heel divers. Hierbij moet gedacht worden aan commerciële bedrijven, de Nationale Politie en Onderwijsinstellingen.

Wat kan Bern Promotions dat andere bedrijven niet kunnen?

Wij onderscheiden ons door maatwerk te leveren en optimale service te bieden aan onze klanten. Ook beschikken wij over een nieuw product dat Virtual Reality heet. Dit nieuwe product gaat een nieuwe doorbraak geven op het gebied van 360 graden video. Dit resulteerde al in een finaleplaats tijdens de Rotterdamse Startersprijs 2015.

Wat heeft Bern Promotions nodig om te kunnen groeien?

Op dit moment zijn wij vooral bezig onze klantenkring uit te breiden. Virtual Reality (360º video) is het product waarmee wij op korte termijn de (inter)nationale markt willen gaan veroveren. De mogelijkheden voor 360º video zijn onbegrensd, in elke sector is er in de toekomst behoefte aan dit nieuwe product. Voor toerisme bestaat er de mogelijkheid om op hoge kwaliteit surround video’s te maken van prachtige toeristische trekpleisters. Ook kan de 360º camera  ingezet worden bij evenementen, denk aan festivals en beurzen. Beleef als bezoeker of thuisblijver een spannende ervaring om achter de schermen mee te kijken hoe het er aan toegaat of sta met de artiest op het podium. Deze gemiste kans laat je toch niet aan je voorbij lopen?

Wat gaat Bern Promotions in 2015 neerzetten?

Bern Promotions is druk bezig de zorgsector te bedienen met 360º video. Ook in het onderwijs is er steeds meer roeping naar de digitalisering van lesstof. Dit blijkt een gat in de markt te zijn en hier zullen wij als Bern Promotions het komende jaar druk mee bezig zijn!

Wat zijn de ambities van Bern Promotions?

Met Virtual Reality is er de ambitie om in binnen een korte periode grote stappen te maken. Op dit moment zijn wij al met verschillende grote opdrachtgevers in gesprek over het gebruik van dit product. Hierbij moet gedacht worden aan de festivalbranche en de vakantiesector.

www.bernpromotions.nl

 

Nederlands MediaNetwerk doet een serie interviews met startups.

Volg de Dutch Startup Awards op Twitter @NLStartupAwards
Word lid van de LinkedIn Groep Dutch Startup Awards

Ben jij een startup en wil jij ook een interview in deze serie,
 stuur dan een email naar Dewi Smeenk: dewi@nederlandsmedianetwerk.nl

Klik hier voor een overzicht van alle startup interviews in deze serie

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie