Friso Hessing en Phileas Fox over Adfactor
03-07-2013 14:12:26 Door: Nico Scherphuis | Hits: 6535 | Tags:

http://api.ning.com/files/ZO7KDQfsD-N3mdlv13SEsEoD4MzjzUDKJpjqPjP4vEC4eLkxNggeNqjaRVS4QTRw5i0thU96odIltQo0rtxjwg5JnKhzCJVJ/InitiativeAdFactor519.jpg

 

Adfactor won onlangs voor het tweede jaar op rij een AMMA voor Exploitant van het Jaar. We spreken oprichters Friso Hessing en Phileas Fox.

 

Nu NRC Media met haar vertrek uit Rotterdam zo ongeveer het doodvonnis van media in Zuid-Holland heeft voltrokken, is het Amsterdam meer mediahoofdstad dan ooit. Adfactor wint nu voor het tweede jaar de AMMA voor Exploitant van het Jaar. En heel hardnekkig vanuit Den Haag… Gefeliciteerd en vertel!

"Bedankt! Wij opereren vanuit Den Haag en dat bevalt uitstekend. Wij zien dat Amsterdam mediahoofdstad is en wij profiteren daarvan doordat al onze klanten gecentraliseerd zijn. Wij kunnen er ook (letterlijk) afstand van nemen. Een van de voordelen die wij hebben is een al jarenlange vaste club met collega’s die wonen en werken in Den Haag."

 

Wat doet Adfactor?

"Adfactor is exploitant van native advertising en gespecialiseerd in sponsored stories. Doel van ons werk is het merk van de adverteerder zo succesvol mogelijk te activeren in de online belevingswereld van de doelgroep. Dit doen we door het maken van online advertisingplannen en te zorgen voor een excellente uitvoering hiervan, waarbij we alle denkbare middelen en uitingsvormen produceren en leveren. Ons portfolio is divers en wordt gekenmerkt door een exclusieve samenwerking met de grootste blogs en communities in Nederland. Al vijf jaar op rij vinden mediaplanners ons de beste internetexploitant van Nederland. Ook wonnen we een AMMA award voor Exploitant van het Jaar 2012 en 2013... lees verder op de website van Initiative

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis