Ivo Janssens participeert met FIRA in GOOISCH… als lifestyle
26-03-2019 09:41:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 1968 | Tags:

Voormalig 100%-NL magazine en Audax Media-directeur Ivo Janssens participeert met zijn onderneming FIRA in de kwartaalglossy GOOISCH …als lifestyle van Peter Contant en in diens online radiostation GOOISCH Music. Janssens gaat zich richten op de sales-/marketingactiviteiten van GOOISCH en op nieuwe acquisities. Ook gaat GOOISCH onder aansturing van Janssens het FIRA-magazine produceren en uitgeven. Janssens en Contant zullen daarnaast samenwerken in een aantal nieuwe uitgeefconcepten die komend jaar het levenslicht zullen zien.

FIRA is een groothandel in ruitersportartikelen, die producten levert aan 1250 ruitersportshops in heel Europa. Janssens heeft voor zijn vertrek bij Audax een meerderheidsbelang genomen in deze groothandel. Vanuit zijn expertise heeft Janssens inmiddels een multimediaal omnichannel platform toegevoegd dat zich naast het domein Horses ook richt op Beauty en Power. Daarmee schept FIRA via GOOISCH de mogelijkheid voor merken om in de wereld van de paardenliefhebber - 1,2 miljoen Nederlanders - te integreren. FIRA heeft tevens een eigen kledinglijn, beauty-producten, geeft kranten uit met lifestyle-artikelen voor (amateur) ruiters en is exploitant van een eigen online tv-kanaal; FIRA.tv.

Ivo Janssens: "GOOISCH is qua inhoud en vormgeving een prachtige glossy om de activiteiten van FIRA communicatief en commercieel breder onder de aandacht te brengen van onze doelgroep. Inhoudelijk zijn de plannen en bijbehorende financiële afspraken vastgesteld. Daarnaast ben ik blij dat ik commercieel ga samenwerken met Peter, die ik als hoofdredacteur en uitgever hoog heb zitten. We hebben hetzelfde DNA en een goede click met elkaar."

Peter Contant: "Ik ben blij met de participatie van FIRA in GOOISCH. De synergie tussen beide merken wordt hiermee versterkt. Oplages worden vergroot en nieuwe initiatieven worden ingezet. Ivo is commercieel een topper en ik verheug me op een mooie samenwerking."

GOOISCH blijft met alle media-activiteiten gevestigd aan het Media Park in Hilversum, terwijl FIRA zich recent gevestigd heeft in Harderwijk. Peter Contant blijft daarnaast actief als uitgever en hoofdredacteur van het MAX Magazine.

www.gooisch.nl
www.gooischmusic.nl
www.fira.tv

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie