100.000ste klant voor KPN Compleet
26-11-2013 12:33:20 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4433 | Tags:

 

 

Sinds de introductie in januari 2013 hebben inmiddels al 100.000 KPN-klanten zich aangemeld voor KPN Compleet. KPN klanten worden blijvend beloond als zij hun KPN Alles-in-1 Thuis (pakket met Interactieve TV, Internet en Bellen) met één of meerdere mobiele abonnementen van KPN of Hi combineren. Deze beloning bestaat uit o.a. gratis extra tv-zenders en dubbel zoveel MB’s en belminuten. Steeds meer consumenten kiezen ervoor al hun diensten bij KPN af te nemen. KPN verwacht dat de groei nog doorzet ondermeer omdat KPN Compleet nu ook geldt in combinatie met Hi abonnementen. De 100.000ste klant,  familie Van Bentem uit Lopik, kreeg vandaag bezoek van Maxim Hartman die de klant namens KPN op ludieke wijze in het zonnetje zette.

 

 

“ KPN beloont trouwe klanten en biedt met KPN Compleet een totaal pakket met extra voordelen. Onze klanten geven aan het zeer te waarderen als ze extra voordelen ontvangen bij het afnemen van meerdere diensten ”, zegt Joost Farwerck, Managing Director KPN Nederland en lid van de Raad van Bestuur van KPN. “Voor de klant is het ook makkelijk dat alles via één provider loopt. Steeds meer mensen kiezen hier dan ook voor. KPN heeft in Nederland een unieke en onderscheidende positie: Wij zijn de enige aanbieder met een kwalitatief hoogwaardig vast én mobiel landelijk dekkend netwerk. Dit maakt het mogelijk dat we de consument aantrekkelijke productcombinaties als KPN Compleet kunnen bieden.”

 

Voordelen bij KPN Compleet
Voor KPN Compleet betalen klanten die Alles-in-1 Thuis en 1 of meerdere mobiele abonnementen van KPN en/of Hi hebben niets extra’s. Ze ontvangen blijvende voordelen zolang zij KPN Compleet zijn:

• Gratis Pluspakket met 45 extra tv-zenders bij Interactieve TV

• Gratis onbeperkt onderling bellen met KPN- en Hi-nummers binnen het gezin

• Gratis dubbele MB’s, minuten en sms’jes per maand bij KPN Mobiel en Hi
Klanten kunnen zich hiervoor aanmelden en de voordelen lopen zo lang de vier diensten op één huisadres geregistreerd staan. Iedereen binnen het gezin houdt gewoon de contracten die horen bij zijn of haar abonnement. Voor ieder abonnement blijft er ook een aparte factuur en een eigen toegang tot MijnKPN en MijnHi.

 

kpn.com/compleet

www.kpn.com

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie


.