100% NL en SLAM! vormen nieuwe radiogroep
03-10-2016 07:46:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4416 | Tags:

De radiostations 100% NL en SLAM! zijn vanaf nu onderdeel van RadioCorp en vormen een nieuwe onafhankelijke mediagroep actief in radio, print, TV, events en digital. 

Hiermee is de in mei bekend gemaakte herstructurering van de radiobelangen tussen RadioCorp en Talpa Holding succesvol afgerond.

Grootaandeelhouder Karl Habsburg: “Ik ben er trots op dat de in mei door ons aangekondigde herstructurering succesvol is afgerond. Zowel 100% NL als SLAM! zijn 2 energieke en succesvolle radiostations die de komende jaren op alle multimediale platformen aanwezig zullen zijn en verder zullen gaan groeien.“

Het management van de nieuwe radiogroep blijft in handen van de huidige directie bestaande uit Herbert Visser en Carlo de Boer.

Habsburg: “Met deze nieuwe fase van ons bedrijf is tevens de aandeelhoudersstructuur gewijzigd waarbij onder meer Talpa geen aandeelhouder meer zal zijn van ons bedrijf. De aandelen zijn vanaf heden in handen van Carlo de Boer (20%), Herbert Visser (20%) en ondergetekende (60%).” 

www.110p.nl
www.slam.fm  

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie