100%NL Magazine neemt muziekblad Soundz over
31-10-2017 15:41:00 | Door: Katja Brokke | hits: 9331 | Tags:

De uitgeverij 100%NL Magazine B.V. heeft per direct het muziekblad Soundz overgenomen van uitgeverij BCM uit Eindhoven. De overname sluit aan bij de ambities van het Volendamse bedrijf om een zo breed mogelijk pakket aan te kunnen bieden.

De overname heeft geen gevolgen voor de mensen die werkzaam zijn bij de titel. Naast hoofdredacteur Jean-Paul Heck, zullen ook alle andere medewerkers aan het blad de overstap maken. Wel zal het blad toegankelijker worden gemaakt voor een breder publiek. Muziekkenner Leo Blokhuis zal een van de ambassadeurs worden van de vernieuwde titel. De eerst uitgave binnen het nieuwe format wordt op 15 december gelanceerd in een nog nader bekend te maken poptempel.

Eddy Guyt, uitgever bij 100%NL Magazine B.V.: “Deze overname past perfect bij onze strategie. In de loop der jaren hebben wij honderden consumentgericht A-merken aan ons netwerk toegevoegd. Voor het eerst kunnen deze merken  nu ook een overwegend mannelijke doelgroep bereiken.”   

Heck: “Soundz is op de perfecte plek geland. Uitgeverij 100%NL Magazine heeft laten zien dat zij perfect weten hoe ze entertainmentbladen moeten maken en in de marktkunnen zetten. Daarnaast hebben ze een groot netwerk aan adverteerders.”

Guyt heeft aangegeven dat het bedrijf ook na deze overname op zoek blijft naar samenwerkingen en verdere overnames.

www.100pmagazine.nl
www.soundz.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie