112schade.nl en Postbezorgers.org gaan samenwerken
23-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3695 | Tags:

De meeste postbezorgers werken tegenwoordig als zzp-er en genieten dan ook tijdens het werk geen bescherming meer in het geval zij te maken met een materiële en/of letselschade. Met het aangaan van de samenwerking gaat 112schade.nl kosteloos de vragen van de leden van postbezorgers.org op het forum beantwoorden. Bovendien kan een verhaalsactie ook geheel kosteloos uit handen worden gegeven aan, of worden overgenomen door 112schade.nl. Postbodes kunnen weer met een gerust hart de weg en het erf op.

 

112schade.nl
112schade.nl is een dienstverlener, die de verhaalsactie van een niet gedekte, maar wel verhaalbare materiële schade én (of) letselschade volledig en kosteloos uit handen neemt. Dit realiseert 112schade.nl samen met verschillende partners, ieder gespecialiseerd in het eigen vakgebied. Omdat de kosten een onderdeel van de schadeclaim zijn, kan 112schade.nl deze declareren bij de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij.

 

Postbezorgers.org
Op de website van Postbezorgers.org kunnen de postbezorgers van de verschillende aanbieders van post in Nederland hun ervaringen uitwisselen en elkaar tips geven.

 

Gratis
Of het nu een beschadigde auto, fiets of brommer betreft, inkomstenderving door een aanrijding, letselschade door een hondenbeet, kledingschade door een uitstekende spijker op het erf of andere schade gevallen waarbij de postbezorger materiële en/of letselschade oploopt, via het forum van Postbezorgers.org kunnen de zelfstandige postbezorgers vragen stellen aan 112schade.nl of de verhaalsactie uit handen geven, en dat alles geheel kosteloos.

 

www.112schade.nl

www.postbezorgers.org

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie