3Dprinterstore haalt MakerBot printers naar Nederland
29-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3130 | Tags:

De webwinkel 3Dprinterstore.nl heeft de 3d printers van MakerBot naar Nederland gehaald. Op de site, waar als enige webshop in ons land meerdere merken printers naast elkaar pronken, zijn de MakerBot producten vanaf vandaag te koop.

 

MakerBot is één van de pioniers van het thuis 3d printen. Het merk bracht met de Replicator een van de eerste 3d printers voor thuisgebruik – al was er voor de gebruiker veel tijd en kennis nodig om het apparaat werkend te krijgen.
Met de tweede versie van deze 3d printer, logisch genaamd de Replicator 2, is er een kant-en-klare printer op de markt gebracht die door iedereen gebruikt kan worden. Daarnaast kunnen er tot 37% grotere ontwerpen gemaakt worden en is de kwaliteit sterk verbeterd.

 

Experimenteren

Aan de liefhebbers van het eerdere model van MakerBot is ook gedacht. Gebruikers met veel ervaring die graag willen experimenteren is de 2x versie van de Replicator uitgebracht. Deze 3d printer heeft onder andere dubbele printkoppen om in twee kleuren te printen, en onderdelen die zelf geupgrade kunnen worden.

 

De producten van MakerBot zijn nu te vinden op

www.3dprinterstore.nl/makerbot

www.3dprinterstore.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie