50.000 Downloads voor South Park app van Comedy Central & Hi
11-07-2014 14:45:35 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3648 | Tags:

 

Comedy Central en Hi hebben de officiële South Park app gelanceerd. En met succes: in de eerste week is de app ruim 50.000 keer gedownload en kwam hij binnen op nummer 2 in de iTunes store. De verwachting is dat de app deze maand ruim100.000 keer gedownload wordt.

 

South Park-fans kunnen door het dowloaden van de app op elk gewenst moment hun favoriete afleveringen gratis bekijken. De afleveringen kunnen ook gedeeld worden via Facebook, Twitter of e-mail.

 

Telecomprovider Hi heeft zich als official launching partner aan de app van Comedy Central verbonden. Dave Frauenfelder, Manager Brand Communication Hi:’’ BrandDeli kwam op het goede moment met het voorstel voor dit partnership. De humor, de doelgroep én het umfeld van Comedy Central passen erg goed bij Hi, dus wij wisten meteen dat wij door ons te verbinden aan de South Park app onze campagne ‘overal 4G met Hi’ konden versterken. BrandDeli heeft voor ons gevoel echt een meerwaarde geleverd in de aanloop naar de lancering, dus het is mooi dat de eerste cijfers nu laten zien dat het een groot succes is’’. Hi is de komende twee maanden de exclusieve launching partner van de app.

 

Over BrandDeli

BrandDeli is een mediabedrijf dat ontstaan is uit een samenwerking van Discovery Networks Benelux, Viacom International Media Networks en FOX International Channels. De organisatie representeert in totaal twaalf lineaire en digitale TV-merken in Nederland: 24Kitchen, Comedy Central, Comedy Central Family, Discovery Channel, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic Channel, Nickelodeon, TeenNick en TLC. Samen zorgen deze merken voor een ongekend groot bereik, waarmee BrandDeli dè nieuwe grote speler is op de Nederlandse mediamarkt. BrandDeli is verantwoordelijk voor de verkoop van zowel spot, online als Brand Partnerships.

 

 

www.branddeli.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie