538 en Ziggo Dome sluiten driejarig contract voor LIVE38XXL en 538JingleBall
08-10-2013 07:32:18 | Door: Nico Scherphuis | hits: 7088 | Tags:

 

Afgelopen weekend hebben 538 en Ziggo Dome het contract voor de komende drie jaar afgesloten voor de evenementen LIVE38XXL en 538JingleBall Jacqueline Smit, Algemeen directeur van 538, Niels van Baarlen, Eventmanager 538 en Danny Damman, directeur Commerciële Zaken Ziggo Dome hebben hierop afgelopen zaterdag de champagne laten knallen voor aanvang van het uitverkochte concert LIVE38XXL in de Ziggo Dome.

 

Voor de komende drie jaar zijn de evenementen LIVE38XXL en 538JingleBall zeker weer te zien in de Ziggo Dome te Amsterdam. De Ziggo Dome staat bekend om de goede akoestiek, en biedt ruimte aan zo'n 17.000 bezoekers. 538 is daarom erg blij met deze locatie voor haar belangrijkste evenementen.

 

Danny Damman, directeur Commerciële Zaken Ziggo Dome: "Afgelopen zaterdag vond voor de tweede keer LIVE38XXL in de Ziggo Dome plaats; het was weer een mega feest! Uitgelaten publiek, steengoede artiesten en een spectaculaire show: LIVE38XXL hoort hier thuis! Ik ben dan ook ontzettend trots op de drie-jarige samenwerking die 538 en de Ziggo Dome met elkaar aangaan. Dit concert heeft alles waar de Ziggo Dome voor staat: kwaliteit, plezier en beleving. We gaan er, met alle vrienden van de show, de komende jaren een feest van maken!"

 

Jacqueline Smit, algemeen directeur 538: "Wij zijn heel erg trots op onze samenwerking met de Ziggo Dome. Voor ons zijn de evenementen zeer belangrijk in de beleving van het merk 538. Daar hoort een toplocatie als de Ziggo Dome bij."

 

LIVE38XXL is een van de populairste evenementen van 538 waarbij verschillende vrienden van het radiostation een wervelende show weggeven. Dit alles onder begeleiding van de Edwin Evers Band. Het populaire event trekt ieder jaar weer duizenden muziekliefhebbers. Tickets voor LIVE38XXL 2014 zijn reeds te koop voor slechts € 35,- verkrijgbaar via de website www.538.nl/live38xxl, de 538 Ticketshop of via de winkels van Primera.

 

538JINGLEBALL is het evenement in december. Hier kan de bezoeker weer even los van de saaie dagen rondom kerst. En lekker uit zijn dak met de beste dance line up van dit moment.

 

www.538.nl

www.ziggodome.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie