538: Ruud de Wild live vanaf De Coolste Baan van Nederland
06-02-2014 12:08:34 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4255 | Tags:

 

 

Vanaf 10 februari verhuizen Radio 538 DJ Ruud de Wild en sidekick Jelte van der Goot naar De Coolste Baan van Nederland, in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Van 10 tot en met 20 februari tijdens de Olympische Winterspelen, is het radioprogramma Ruuddewild.nl hier van maandag tot en met donderdag  tussen 16:00 en 19:00 uur live te beleven. De studio staat in de Keessie Tent op het ijs en bezoekers van ‘e Coolste Baan van Nederland kunnen de radio-uitzending bijwonen.

 

Naast de invulling rondom de Spelen komen er ook veel leuke gasten langs, zoals Ronald de Boer, Sharon Doorson, Britt Dekker, Michael Boogerd, Fatima Moreira de Melo, Julia van der Toorn, Wendy van Dijk, Andy van der Meijde en Dennis van der Geest. Daarnaast maken de luisteraars van Radio 538 met de Olympische Quiz Niet Dat Ik In Een Quiz Zat Quiz kans op leuke prijzen, zoals vipkaarten voor het KPN NK Allround & Sprint, smartphone-handschoenen, schaatshoodies, tussen de 50 tot 200 Lotto Loten en een meet en greet inclusief schaatsclinic van Ireen Wüst en Sven Kramer

 

RuuddeWild.nl live vanaf De Coolste Baan van Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door Lotto, Lotto is er voor de sport! En KPN, sponsor en fan van heel schaatsend Nederland!

 

www.538.nl/ruuddewild

www.538.nl   
  
  
   
 
 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie