538/transavia.com: Facebook fans creëren eigen droomreis
30-08-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5684 | Tags:

 

transavia.com en 538 lanceren samen de fanflight: een reis voor en door Facebook fans. Met een geheel door fans samengestelde trip zetten transavia.com en de populaire radiozender de fans op bijzondere wijze in het zonnetje. De actie duurt vier weken en de fanflight vertrekt op 16 oktober. Fans kunnen vanaf vandaag via www.fanflight.nl hun stem uitbrengen.

 

Via Facebook kunnen de fans hun gehele droomreis samenstellen. Zo kiezen ze de bestemming, het optreden, de dagbesteding op locatie en het thema van de reis uit. transavia.com en 538 geven t/m 27 september in totaal 128 plekken weg.

 

"Met deze fanflight willen we samen met 538 fans de kans geven om zelf hun eigen droomreis samen te stellen. Om ze zo een onvergetelijke reiservaring te bezorgen en te laten zien dat wij veel waarde hechten aan hun mening en wensen. Met de fanflight hebben fans volop keuze om te kiezen voor een strandvakantie, city- of shopping trip”, aldus Roy Scheerder, commercieel directeur van transavia.com.

 

“Ook voor ons is de fanflight de ultieme manier om fans te bedanken. Dat doen we door een feestje met onze luisteraars te bouwen waarbij ze zelf de invulling mogen bepalen”, aldus Dave Minneboo, programmadirecteur 538.

 

538-DJ’s Barry Paf en Jens Timmermans checken de fans hoogstpersoonlijk voor de fanflight in. Jens vliegt daarna mee om op locatie voor de fans te draaien en de stemming er goed in te brengen.

 

www.fanflight.nl  

www.538.nl

www.transavia.com  

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie