ABN Amro en Krajicek Foundation verlengen partnership
24-02-2017 10:20:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2132 | Tags:

ABN Amro en de Krajicek Foundation hebben hun partnership voor twee jaar verlengd. ABN Amro is partner en hoofdsponsor van de Krajicek Foundation sinds 2003. ABN Amro ondersteunt de Krajicek Foundation in het kader van haar Partner van de Toekomst programma.

Naast een financiële bijdrage zijn medewerkers via de ABN Amro Foundation intensief betrokken bij de Krajicek Foundation. Zo geeft de bank Krajicek Scholarshippers een duwtje in de rug bij het ontdekken van hun talent en het waarmaken van hun ambities, waarbij medewerkers een rol als mentor van deze Scholarshippers vervullen.

Samen met het team van de Krajicek Foundation stimuleert ABN Amro de Krajicek Scholarshippers om het beste uit henzelf te halen. De jaarlijkse Krajicek Life Skills dag in samenwerking met ABN Amro is daar een voorbeeld van.

Ernst Boekhorst, Manager Brand, Sponsoring & Foundation ABN Amro: “We zijn al jaren betrokken bij de Krajicek Foundation en met trots verlengen we onze samenwerking met twee jaar. Het mooie van onze samenwerking is dat we altijd samen opzoek blijven naar zaken waarin we elkaar kunnen versterken. Een mooi voorbeeld is dat we samen gestart zijn met de Krajicek Scholarshippers en dat zij sinds 2 jaar ook een mentor vanuit ABN Amro krijgen. Zo blijven we ons partnership verbeteren en versterken.”

Richard Krajicek, oprichter Krajicek Foundation: "De lange verbintenis tussen ABN Amro en de Krajicek Foundation maakt dat we kinderen en jongeren in aandachtswijken structureel kunnen helpen. Ik ben dan ook trots dat we sinds 2003 gezamenlijk een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van die kinderen."            

www.krajicekfoundation.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie