AFAS Software verlengt sponsorschap AFAS Circustheater
21-11-2016 11:30:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2273 | Tags:

AFAS Software blijft drie jaar langer verbonden als hoofdsponsor aan het grootste musicaltheater van Nederland: het AFAS Circustheater in Scheveningen. Dit is de vierde grote sponsorovereenkomst die de softwareleverancier dit jaar afsluit. Eerder werd het contract met voetbalclub AZ met zes jaar verlengd, waren ze hoofdsponsor van Inspiration360 in de Ziggo Dome en maakte het bedrijf bekend dat de Heineken Music Hal per 1 januari wordt omgedoopt tot AFAS Live. 

De samenwerking tussen AFAS Software en Stage Entertainment Nederland, het moederbedrijf van het Scheveningse Circustheater, startte in 2011. Vandaag maken Bas van der Veldt, ceo van AFAS Software, en Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland, bekend dat het partnership opnieuw wordt verlengd met drie jaar. “Een partnership met AFAS is voor ons als Stage Entertainment zeer waardevol. AFAS Software laat zien dat het bedrijf oog heeft voor cultuur. Wij zijn heel trots dat we tussen de andere naamgevende partners AZ/AFAS Stadion en sinds kort AFAS Live staan. Eind vorige maand is Disney’s The Lion King in première gegaan en daarmee bieden we een breed publiek opnieuw een onvergetelijke theaterbeleving”, aldus Albert Verlinde.

Sponsorbeleid

Met de verlenging van het sponsorcontract behoudt de softwareleverancier een stevige zichtbaarheid in de wereld van cultuur en entertainment. Door de sponsorovereenkomsten binnen sport, muziek en cultuur bereikt het softwarebedrijf een breed en divers publiek.

Bas van der Veldt, ceo AFAS Software: “De samenwerking met het AFAS Circustheater is de afgelopen jaren erg succesvol gebleken. Theater heeft bij ons een vlucht genomen toen we in 2006 een eigen theater bouwden in ons pand in Leusden. Als softwarebedrijf leveren wij geen tastbaar product, dus we moeten iets extra’s doen om onze klanten te raken. Op deze manier kunnen we mooie verhalen maken voor onze klanten, partners en de mensen in de buurt. Verhalen die inspireren, want daar gaan we voor. ‘Inspireert beter ondernemen’ is niet voor niets onze pay-off. Het sponsorschap AFAS Circustheater sluit naadloos aan bij deze ambitie.”

www.afas.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie