The online company werkt voor AGU
04-05-2018 10:07:00 | Door: | hits: 4168 | Tags:

AGU heeft gekozen voor een langetermijnsamenwerking met The online company, onderdeel van Digital Agency Group, als digitaal bureau voor het verzorgen van digitale media, creatie en online marketingactiviteiten.

De komende jaren zal AGU samen met The online company haar positie in de markt voor fietskleding, fietstassen, regenkleding en teamwear verder gaan uitbouwen. De focus zal worden gelegd op versnelde groei van het marktaandeel en de verruiming van de internationale distributie. Naast online mediastrategie en online campagnemanagement, verzorgt The online company ook de optimalisatie van traffic, conversie, groei en de uitrol naar Engeland, Duitsland en de Nordics.

 

Björn Jeurissen, CEO van AGU: "The online company heeft bewezen een sterke performancepartner te zijn die ons verder kan helpen met onze groeiambities. Naast hun inhoudelijke kennis van online media en creatie, hebben ze aangetoond veel ervaring en kennis van dit soort digitaliseringstrajecten te hebben. Wij zijn daarom enthousiast over de net gestarte samenwerking waarbij onze targets ook hun targets zijn."

Niels Rijerse, Managing Director van The online company: "AGU heeft enorme groeiambities en in de huidige samenwerking gaan we elkaar versterken. De intensieve samenwerking, waarbij we veel bij AGU op locatie aanwezig zullen zijn, gaat erin resulteren dat we onderdeel worden van het AGU-team en hun targets. We zijn dan ook erg trots dat AGU deze vorm van samenwerking waardeert en voor The online company heeft gekozen."

www.agu.com
www.theonlinecompany.com
www.digitalagencygroup.com  


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie