AMC hoofdsponsor Dutch Comic Con 2017
07-03-2017 13:22:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2358 | Tags:

Dutch Comic Con verwelkomt tv-zender AMC als partner en hoofdsponsor. AMC, dat in Europa onder meer hun eigen producties Fear The Walking Dead, Breaking Bad, The Night Manager en Humans uitzond, zal op verschillende manieren op het event vertegenwoordigd zijn.

Bestaande en nieuwe fans van AMC krijgen tijdens het event een preview van de programmering in 2017. Er wordt ook teruggekeken op series. Liefhebbers van het zombie-genre en de populaire serie Fear the Walking Dead, maar ook fans van Martial Arts Drama Into the Badlands, waarvan seizoen 2 op 20 maart in première gaat op AMC, kunnen hun hart ophalen. In de Dutch Comic Con cinema wordt een verscheidenheid aan materiaal van deze series vertoond en op de stand van AMC kunnen ze met een green screen zichzelf in een scene van Into The Badlands laten vastleggen.

Boet Havenaar, organisator van Dutch Comic Con: "We zijn enorm verheugd dat we AMC als partner mogen aankondigen. Onze missie is het leukste pop-culture-event van Nederland te zijn en dan kan een zender als AMC niet ontbreken. We kijken er naar uit om er samen een succesvol event van te maken."

Dutch Comic Con viert in op 25 en 26 maart haar derde editie in Utrecht.

www.dutchcomiccon.nl
www.amctv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie