Abovo Media verspreidt meer dan half miljard folders
16-11-2015 10:43:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4621 | Tags:

Met het verspreiden van meer dan een half miljard folders binnen een lopend jaar heeft het snelgroeiende onafhankelijke media-adviesbureau vorige week weer een unieke grens bereikt in haar bestaan. 

Remko Poggenklaas, commercieel directeur van Abovo Media: "Dat lokaal bereik van groot belang is in de mediamix weten wij goed. ‘All business is local’ is een retailwet die wij continue toepassen als het gaat om het maken van verspreidingsplannen voor onze klanten. Ons folder-optimalisatieplan weegt allerlei lokale marktomstandigheden mee in relatie tot het verzorgingsgebied van de retailer. Dit, gecombineerd met onze datasets maakt dat we tot het ideale folderverspreidingsplan komen. Het succes van deze plannen draagt er ook aan bij dat we ook in dit mediumtypen de afgelopen jaren flink gegroeid zijn."

Wouter Jan Bijeman accountmanager bij Axender: "We zijn erg blij met de samenwerking met Abovo. Als landelijke verspreidorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat de folder een belangrijk onderdeel is in de mediamix. Abovo erkent dit wat terug zien is in een toename van het folder volume. Door onze kennis, ervaring en data te delen is Abovo instaat haar relaties het optimale verspreidplan te bieden."

Aldus Niels Mossel, accountmanager Spotta: "De folder is nog altijd een krachtig medium. We zullen dit gezamenlijk moeten uitdragen richting adverteerders en zijn dan ook heel blij met de bijdrage die Abovo hieraan levert."

Abovo Media heeft een folder-optimalisatieplan ontwikkeld. Met een intensieve scan krijgt de klant een geoptimaliseerd verspreidingsplan. Het bureau analyseert hoofd- en randzaken, kijkt kritisch naar het verspreidingsgebied, kan putten uit de meest recente onderzoeksdata en neemt verschillende facetten mee die van invloed zijn op de effectiviteit van een folder. 

www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie