Adform en Adcombi gaan samenwerken voor local advertising oplossing
08-09-2017 17:06:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4097 | Tags:

Display advertising platform Adform en adtech ontwikkelaar Adcombi zijn een partnership aangegaan. Met de samenwerking is een koppeling gerealiseerd tussen Adform’s DSP en Adcombi’s lokale advertising techniek. De koppeling maakt het mogelijk om hyper lokaal te adverteren op landelijk online titels, via Adform.

Adfrom is de tweede DSP - demand side platform - die is aangesloten op Adcombi’s lokale advertising techniek multi-advertising. Multi-Advertising is een oplossing voor adverteerders die een lokale doelgroep willen bereiken via landelijke online media.

Gerrit Reinders, oprichter van Adcombi: “Het bereik van lokale media loopt hard achteruit, mede door nieuwe wetgeving voor huis-aan-huis folders. Er is dus enorme vraag naar oplossingen die via landelijke kanalen, hyper lokaal bereik genereren. Dankzij deze samenwerking is een oplossing nu ook beschikbaar voor Adform gebruikers.”

Olivier Weiss, Adform’s Vice President van Business Development: “Een van onze top prioriteiten is het verhogen van efficiency voor onze klanten en het elimineren van operationele complexiteit. Het team bij Adcombi heeft een platform gebouwd dat volledig is gericht op het versimpelen van lokale media inkoop en geeft adverteerders de tools en flexibiliteit die ze nodig hebben om hun eigen campagnes te runnen. Met hun unieke oplossing voor lokaal adverteren is Adcombi is een ideale partner.”

Gerrit Reinders: “Het is onze visie om een onafhankelijk platform voor hyper lokale marketing te bieden. Met deze samenwerking maken we een belangrijke stap om deze visie te realiseren. Adform is als onafhankelijke DSP met een sterke positie in Europa de ideale partner.”

Adcombi ontwikkelt programmatic advertising technologie en is gespecialiseerd in oplossingen voor hyper lokaal adverteren. Het Amsterdamse bureau zet zich in om adverteerders en mediabureaus meer transparantie en controle te bieden over hun media inkoop. Adcombi producten zijn onder andere multi-advertising, adCreate, adActivate en adStats, welke zijn vereenigd in een naadloze online suite.

Adform is een toonaangevend, onafhankelijk en open full stack advertising platform dat data, creativiteit en handel omvat in één naadloos product voor mediabureaus, trading desks en adverteerders. Adform is opgericht in Denemarken in 2002 en is een van 's werelds grootste reclame technologiebedrijven. Met kantoren in 18 landen heeft Adform meer dan 780 werknemers wereldwijd in heel Europa, Noord-Amerika en APAC.

www.adcombi.com
www.adform.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie