AkzoNobel kleurt Koninklijk Theater Carré
12-07-2017 11:41:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2474 | Tags:

De komende vijf jaar is AkzoNobel de exclusieve verfsponsor van Koninklijk Theater Carré. AkzoNobel is door de kleur- en verfexpertise van Sikkens nauw betrokken bij de renovatie van de Loge Foyer en de verdere instandhouding van het icoon aan de Amstel.

Madeleine van der Zwaan, algemeen directeur van Koninklijk Theater Carré: “Carré, la grande dame aan de Amstel, viert in december haar 130e verjaardag. Om het zelfstandige theater te onderhouden werken we samen met partners die Carré daarbij ondersteunen. Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met AkzoNobel. Onze nieuwe partner is met haar kleur- en verfexpertise de komende jaren nauw betrokken bij de renovatie van onze Loge Foyer, de kleedkamers, de buitengevel en het jaarlijkse schilderwerk. Hierdoor levert het bedrijf een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van ons unieke theater.”

Raymond de la Court, Managing Director bij AkzoNobel Decorative Coatings: “Koninklijk Theater Carré staat op een unieke locatie en is één van de mooiste theaterzalen van Nederland. Ik ben enorm trots dat wij onze expertise kunnen delen en hiermee bijdragen aan het behoud van cultureel erfgoed in ons land. We kijken uit naar een intensieve samenwerking waarbij onze voortrekkersrol op het gebied van innovatie, duurzaamheid, technische hoogstandjes én kleurexpertise gaat zorgen dat dit unieke gebouw de komende jaren robuust en glansrijk blijft.”

De samenwerking van AkzoNobel met Koninklijk Theater Carré past in eerdere samenwerkingen gericht op het behoud van cultureel erfgoed. AkzoNobel, ondere andere bekend van merken als Sikkens, Flexa en CetaBever, kondigde eerder dit jaar een samenwerking aan met Het Koninklijk Concertgebouw.

www.akzonobel.nl  
www.carre.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie