Alarmbellen op Radio 538
03-03-2016 14:26:00 | Door: Ton Boom | hits: 3458 | Tags:

Radio 538 start op 7 maart met een spannend radiospel: Win It in A Minute. Het spel kent alleen winnaars en alle Radio 538-luisteraars kunnen meedoen. Drie keer per dag gaat er midden in de radio-uitzending een alarm af, maar voor zowel de luisteraar als de dj is niet bekend wanneer dit zal zijn… Als het alarm afgaat, dan gaat het los en regent het grote prijzen. Vanaf  7 maart tot en met 11 maart wordt Win it in A Minute gespeeld tussen 07:00 en 19:00uur.

Win It in A Minute

Wanneer de minuut ingaat is van te voren nooit bekend, dus ook voor de dj’s van Radio 538 is het een verrassing. Als het alarm afgaat kunnen luisteraars direct bellen naar de studio. Win It in A Minute gaat in zodra de eerste beller, na het alarm, in de uitzending komt. Het enige wat de beller hoeft te doen om te winnen is zijn of haar voor- en achternaam en woonplaats noemen, daarna volgt de volgende luisteraar zo snel mogelijk. Hoe meer luisteraars in de uitzending komen, hoe meer prijzen de dj kan weggeven. Het uitreiken van de prijzen duurt maar één minuut en geen seconde langer. Het alarm gaat drie keer op een dag af.

Dave Minneboo – programmadirecteur Radio 538: "We blijven onze luisteraars telkens weer op alle mogelijke manieren verrassen, zo ook nu met dit gloednieuwe radiospel. Het leuke is dat er bij Win It In A Minute geen verliezers zijn, maar alleen maar winnaars. En natuurlijk dat niemand, 538 dj of luisteraar, weet wanneer het alarm afgaat."

538Groep

De 538Groep is actief in radio, tv, web en app met de merken 538 en SLAM!. Wekelijks bereikt de 538Groep meer dan 4 miljoen Nederlanders met pop- en dance muziek en entertainment.

De 538Groep heeft 2 FM-radiostations, 12 digitale radiostations, 2 muziek tv-zenders en diverse websites en apps. 538Concepts ontwikkelt en produceert op maat gemaakte concepten en evenementen voor de 538Groep en haar brand partners.

www.538.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie