Albert Heijn en Freek Vonk starten landelijke spaaractie
21-09-2017 13:16:00 | Door: | hits: 8753 | Tags:

Albert Heijn en dr. Freek Vonk starten een landelijke spaaractie waarin kinderen alles te weten komen over de plekken, natuur en dieren die de wereld te bieden heeft. In de spaaractie gaan kinderen samen met Vonk op ontdekkingstocht aan de hand van 160 te verzamelen wereldplaatjes

Wonderlijke wereldplaatjes

In de spaaractie van Albert Heijn en Freek Vonk staat edutainment centraal. Doel is om kinderen spelenderwijs te laten zien wat de wereld te bieden heeft. Op verre, warme en koude plekken, maar ook in je eigen tuin, of het bos even verderop. De wereldplaatjes herbergen feiten, weetjes en afbeeldingen van wonderen uit onze wereld. Van bijzondere natuurverschijnselen en bouwwerken, tot planten en dieren. Er is 1 speciaal speurplaatje waarmee spaarders van de wonderlijke wereldplaatjes geheime letters kunnen ontdekken op 15 verschillende spaarplaatjes en op zes pagina’s door het album heen. Alle letters samen vormen een aanvulzin die kinderen zelf af kunnen maken en insturen via ah.nl/wereld. Ze maken dan kans op Freek Vonk-prijzen. 

Vanaf 25 september verkrijgbaar

De wereldplaatjes, het verzamelalbum en speciale Freek Vonk-merchandise zijn vanaf 25 september te sparen en verkrijgbaar in alle winkels. Bij besteding van 10 euro ontvangen klanten een set met daarin 4 spaarplaatjes. In totaal zijn er 160 plaatjes waarvan één speurplaatje. Het verzamelalbum is verkrijgbaar voor 0,99 euro en in de eerste week gratis bij aankoop van een tweetal Bonusaanbiedingen uit de folder van week 39. Met een vol verzamelalbum ontvang je bij Naturalis van 30 oktober tot en met 23 december 2017 korting op de tentoonstelling GIF! bij Naturalis.

www.ah.nl/wereld

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie