Allard Frederiks partner in Out in the Open
05-09-2017 21:27:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2549 | Tags:

Allard Frederiks is partner geworden in Out in the Open, het brand publishing bedrijf dat Astrid Prummel een jaar geleden oprichtte met Susanne van Nierop. Allard Frederiks was hoofdredacteur van De Zaak, kennisnetwerk voor ondernemers, voordat hij zich vijf jaar geleden vestigde als zelfstandig journalist en tekstschrijver. Samen met diverse opdrachtgevers werkte hij aan tientallen online platforms, specials en andere journalistieke producties.

Allard Frederiks: "Merken en organisaties kruipen steeds meer in de rol van uitgever. Ze willen hun klanten en andere belangrijke doelgroepen bereiken met waarachtige en relevante verhalen. Out in the Open zet zijn journalistieke ervaring in om opdrachtgevers hierbij te helpen en heeft in zijn nog jonge bestaan al mooie resultaten bereikt. Ik heb heel veel zin om als partner bij te dragen aan de verdere groei van Out in the Open."

Frederiks treedt in de voetsporen van Susanne van Nierop, die Out in the Open verlaat om content director te worden bij Adfo Groep.

Foto: Suzanne Blanchard

www.outintheopen.nu


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie