Alphons Martens naar Fox Networks Group
20-01-2017 12:27:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2236 | Tags:

Alphons Martens treedt met ingang van 23 januari in dienst bij FOX Networks Group (FNG). Als Director Programming Entertainment & Factual wordt hij verantwoordelijk voor de entertainment en factual zenders van FNG in Nederland bestaande uit FOX, National Geographic, Nat Geo Wild en 24Kitchen.

Alphons Martens heeft een brede ervaring in de media-industrie, aan de zijde van zowel producent als zender. Na dienstverbanden bij onder anderen John de Mol Producties en All3 Media was hij 11 jaar werkzaam voor SBS Broadcasting, waar hij onder meer de zenders Veronica en Net5 onder zijn hoede had. Martens keerde afgelopen zomer terug uit Sydney, waar hij zich voor Endemol Shine Australië inzette voor de ontwikkeling, lokalisering en productie van nieuwe internationale formats.

Alphons Martens: "Om te wonen en werken in Australië is een onvergetelijke ervaring geweest en ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die ik daar heb gekregen. Maar zoals vaker kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Terug in Nederland heb ik een onvoorstelbare zin om aan de slag te gaan bij FOX Networks Group. Een prachtig internationaal mediabedrijf, maar met een sterke Nederlandse verankering dankzij gewaardeerde zenders als FOX, National Geographic en 24Kitchen. Ik zie er zeer naar uit om een positieve bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling."

www.foxtv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie