Amerikaanse Boaz Frankel nieuw gezicht RTL
24-08-2017 09:19:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3304 | Tags:

RTL Gangmakers, het online programma dat een kijkje geeft achter de muren, merken en mensen van RTL, is een gezicht rijker: de Amerikaanse Boaz Frankel. De 35-jarige Boaz is niet alleen nieuw bij RTL, maar ook nieuw in Nederland.

Boaz goes Dutch

Een media-groentje is Frankel echter niet. In zijn thuisland interviewde hij beroemdheden als George Clooney, Natalie Portman, Bruce Willis, Scarlett Johansson en Donald Trump. Daarnaast ontdekte hij in een bakfiets alle uithoeken van Portland in zijn eigen YouTubeprogramma The Pedal Powered Talkshow. Nu maakt hij zich op voor een ontdekkingstocht bij RTL met de rubriek Boaz Goes Dutch.

Frankel: “Ik ben heel nieuwsgierig aangelegd en Nederland is nog een onbeschreven blad voor mij. Dit is een uitgelezen kans om meer te weten te komen over de gewoontes en eigenzinnige gebruiken van Nederlanders. Hoe kijken ze televisie, wat eten ze het liefst, what’s going on or what’s not in Den Haag, wat houdt ze online bezig en nog veel meer.”

Gangmakers

Van VR-sessies tot het openen van bijenkasten op het Mediapark en de lancering van het GTST Magazine. Van de tips & tricks achter product placement tot het corrigerend ondergoed van Daphne Lammers en het afscheid van weervrouw Helga van Leur, de Gangmakers van RTL zijn erbij.

Gangmakers verschijnt minimaal 1 keer per week op Facebook, YouTube en Instagram.

www.rtl.nl/over/gangmakers

 

Lees ook: RTL opzoek naar nieuwe gezichten Gangmakers

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie