Antoinette Hoes nieuwe CEO Blast Radius/ Wunderman
06-01-2016 09:36:00 | Door: | hits: 3505 | Tags:

Haar aanstelling past bij de toekomstplannen van Blast Radius/ Wunderman om zich verder te ontwikkelen als sterk digitaal bureau met een onderscheidend dienstenaanbod op het snijvlak van creativiteit, data en technologie. Blast Radius versterkt hiermee tevens de banden binnen het Wunderman network. 

Hoes heeft de afgelopen vier jaar gewerkt als Head of strategy bij DDB en Tribal Worldwide waar zij zich - met een scherp oog voor vernieuwing en de centrale rol van creativiteit - heeft bewezen bij nationale en internationale klanten. Met haar krachtige track record en netwerk zal zij Blast Radius/ Wunderman gaan versterken als algemeen directeur. 

Erwin Jansen Benelux SVP EMEA Wunderman: “Antoinette is een aanwinst voor Blast Radius/ Wunderman waar we enorm trots op zijn. Ze heeft zich sterk bewezen als strategisch leider en wij hebben er alle vertrouwen in dat zij het bureau naar een volgend niveau kan brengen. Met haar brede ervaring op het gebied van digital, strategie en creativiteit, maar ook vooral met haar sterke persoonlijkheid, past zij erg goed binnen de Wunderman group en zie ik veel potentie voor de toekomst.” 

Hoes over haar nieuwe functie: “Ik kijk er naar uit om met het Amsterdamse team aan de slag te gaan en de Blast Radius/ Wunderman propositie ‘Creatively driven. Data inspired.’ nog sterker op de kaart te zetten. Met door inzichten gedreven creatief werk dat zijn scherpte krijgt door een uitstekend begrip van het menselijk denken en gedrag. Het is een geweldig en spannend moment om deel uit te gaan maken van de Wunderman group. De ambitie die ik voel bij de top van het bedrijf en in het werk dat wordt gemaakt sluit heel erg goed aan bij mijn eigen ambitie en temperament.”

www.blastradius.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie