Armin van Buuren is Mr. Perfect dagelijks op RTL 4
08-05-2017 12:16:51 | Door: Katja Brokke | hits: 9540 | Tags:

Tot en met vrijdag 12 mei 2017 is de 6-delige documentaire Armin van Buuren is Mr. Perfect, geproduceerd door Corrino, dagelijks te zien op RTL 4. 

In dit persoonlijke portret zien we het leven van de wereldberoemde dj. Van de eerste 8mm-opnamen bij zijn ouders tot aan de vooravond van het grootste optreden van zijn leven.

Armin van Buuren is Mr. Perfect

In de documentairespecial wordt de kijker, door de stem van de dj zelf, meegenomen in zijn gedachten, onzekerheden en levensbeslissingen.  We zien unieke beelden uit het privé-archief van Van Buuren en zijn familie. Dansend als peuter tot nu; net 40 en klaar om zijn 20-jarige dj-jubileum te vieren voor ruim 70.000 mensen in de Johan Cruijff Arena

Van Buurens meest dierbaren komen aan het woord, zoals zijn vrouw Erika, zijn ouders, broer Eller, zijn beste vrienden en zijn tourmanager.


 
Nooit eerder is er zo’n volledig verhaal verteld over de vijfvoudige nummer 1 dj van de wereld. Producent Corrino is sinds de eerste Armin Only Tour in 2005 betrokken bij de vele live registraties van Van Buuren zijn shows. In 2014 is bij Corrino het idee ontstaan om de documentaire te maken.

Jason van Gastel, CEO Corrino: “Armin en zijn familie vertrouwden ons letterlijk een verhuisdoos vol met DV-tapes toe, met daarop vele tientallen uren aan privé archiefmateriaal. Mede hierdoor hebben we een zeer rijk en persoonlijk verhaal kunnen vertellen waarbij we naast zijn sterrenstatus ook de puur- en kwetsbaarheid van Armin zien. We zijn trots op het resultaat van de documentaire en zeer dankbaar voor deze bijzondere samenwerking.”

Armin van Buuren is Mr. Perfect is tot stand gekomen met medewerking van Armin en Erika van Buuren, Armada Music, ALDA Events en RTL Nederland.

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect, maandag 8 mei tot en met vrijdag 12 mei om 00.10 uur bij RTL 4.

www.corrino.live

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie