Arnhemse tech startup IKUU introduceert marketing intelligence-platform
04-09-2017 10:34:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2570 | Tags:

Het in Arnhem gevestigde IKUU opent na maanden van intensieve voorbereiding officieel zijn deuren met een platform waarin marketing en business intelligence samenkomen. IKUU voorziet marketingafdelingen van real-time, volledig inzicht in de effectiviteit van hun campagnes. 

Alex Benou, oprichter en mede-ontwikkelaar van IKUU: "IKUU maakt het voeren van data-driven marketing mogelijk voor organisaties van iedere grootte. Wat ons onderscheidt ten opzichte van aanbieders van vergelijkbare oplossingen, is dat we ons volledig focussen op de vraagstukken van de moderne marketeer. Wij hebben onszelf als doel gesteld om digitale marketing niet alleen inzichtelijker, maar ook leuker te maken voor iedereen."

Door de grote verscheidenheid aan marketingoplossingen wordt marketing vaak nog op een analoge manier bedreven. Het IKUU-team probeert technologische vooruitgang in het voordeel van de marketeer te laten werken. Dit doen we door alle data uit de door de klant gebruikte marketingtools te verzamelen. Vervolgens wordt deze data gecombineerd en op een overzichtelijke manier beschikbaar gesteld aan de klant, door middel van periodieke rapportages en een interactief dashboard.

IKUU is ontwikkeld door specialisten op het gebied van marketing, web development als business intelligence. 

Benou: "IKUU bestaat uit een team van creatievelingen, marketingspecialisten en techneuten. Dit zorgt ervoor dat we ons product vanuit verschillende perspectieven hebben kunnen optimaliseren. We hebben gedurende de ontwikkeling veel naar elkaars ideeën geluisterd. Dit heeft ons geholpen om iets moois neer te zetten en onze verwachting is dat onze toekomstige klanten hier hetzelfde over zullen denken. We zijn erg benieuwd hoe onze oplossing zal worden ontvangen."

www.ikuu.io

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie