Arnold Sporrel opvolger Gordon Scholz als CEO MediaMarkt Nederland
04-12-2017 14:13:00 | Door: | hits: 6171 | Tags:

Arnold Sporrel (36 jaar) is de nieuwe CEO én COO Sales van MediaMarkt Nederland. Sporrel werkt al zeventien jaar voor MediaMarkt en was hiervoor COO van MediaMarkt Spanje. Hij neemt het stokje over van Gordon Scholz die met pensioen gaat.

Sporrel is in 2000 tijdens zijn studie bedrijfskunde in Groningen bij MediaMarkt op de winkelvloer gestart. In zeventien jaar heeft hij in een indrukwekkend tempo carrière gemaakt. Door zijn internationale ontwikkeling binnen MediaMarkt beschikt hij over veel kennis en ervaring, waardoor hij dé geschikte kandidaat is om MediaMarkt de komende jaren verder uit te bouwen.

MediaMarkt is voortdurend in beweging. De transformatie van fysieke winkel naar omnichannelretailer is relevanter dan ooit.

Sporrel: “Eerder dit jaar zijn wij benoemd tot retailer die het meest is voorbereid op de toekomst*. Voor deze toekomst hebben we ambitieuze doelen gesteld. De focus komt de komende jaren nog meer te liggen op service en klanttevredenheid. Daarnaast zet MediaMarkt in op een sterke groei van online.

MediaMarkt Nederland bestaat nu achttien jaar en we zijn nog altijd volop in ontwikkeling. Sterker nog; we zijn pas net begonnen. Zoals iedere achttienjarige barsten we van de plannen en ideeën. We hebben een overvolle agenda voor wat we de komende jaren in Nederland allemaal gaan doen."

De Nederlandse board zal verder bestaan uit Patrick van der Linden, COO Purchase en Michael Söhlke, CFO (per 1 april 2018). Het management team wordt in 2018 uitgebreid met een Chief eCommerce Officer en een Chief Services & Solutions Officer.

Barry van Ruiven, voorheen Chief Procurement Officer, vertrekt bij MediaMarkt en gaat verder als CEO van JUKE International.

www.mediamarkt.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie