Arthur Detering versterkt managementteam Happy Data
19-07-2017 14:33:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2953 | Tags:

Het label van de Happy Horizon-groep in Eindhoven, dat zich toelegt op data-analyse en datakwaliteit, versterkt zich per direct met Arthur Detering. De voormalig directeur van Wegener DM neemt de leiding in het verder uitbouwen van de producten en diensten van Happy Data.

Mathijs Visser, mede-eigenaar van Happy Data: “We willen onze tools en datasets verder uitbreiden om onze klanten nog beter van dienst te zijn bij het verhogen van hun marketingrendement. Arthur kan ons met zijn kennis en jarenlange ervaring op het gebied van datakwaliteit, dataverrijkingen en data-analyse direct vooruit helpen. Met zijn komst kunnen wij onze relaties nog beter adviseren hoe zij met behulp van inzicht in hun data, een kennisvoorsprong kunnen realiseren.”

Happy Data maakt analyses van klantenbestanden en kan daarmee look-a-like-groepen vinden en verschillende segmenten in een database aangeven. Op basis van meer dan 200 verschillende variabelen (op postcodeniveau) kunnen uitspraken worden gedaan over klantprofielen. Ook helpt Happy Data bedrijven met het opschonen van klantdata en het verrijken van databestanden met verhuisinformatie, telefoonnummers of andere relevante kenmerken.

Detering: “Toen Mathijs mij vertelde over de groei van Happy Data en de plannen die er waren om meer producten te ontwikkelen voor klanten, was ik direct enthousiast. Binnen de Happy Horizon-groep zijn er veel mogelijkheden om Happy Data verder te ontwikkelen om daarmee onze klanten nog beter te helpen. We zijn bijvoorbeeld bezig om een online dashboard te ontwikkelen om steeds meer bruikbare informatie uit allerlei databronnen realtime te ontsluiten. Zowel online als offline. Ik heb erg veel zin om met mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij onder andere Wegener DM en Focum hier een bijdrage aan te leveren.”

www.happydata.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie