AutoWeek introduceert private-leasevergelijker
14-09-2017 10:03:47 | Door: Arjen Westra | hits: 2797 | Tags:

AutoWeek heeft de private-leasevergelijker ontwikkeld, waarbij de tarieven van verschillende aanbieders overzichtelijk en onafhankelijk naast elkaar worden gezet. Het autotijdschift hoopt zo orde te scheppen in de, wat ze omschrijft als, “chaos van private-leasetarieven”
 
Volgens Autoweek kiezen in het bijzonder consumenten in het A en B-segment steeds meer voor leasen in plaats van kopen van een auto.

Het aantal afgesloten private leasecontracten nam met maar liefst 31,2 procent, zo'n 21.000 auto's toe ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
 
AutoWeek biedt zoekende consumenten de helpende hand met de private-leasevergelijker. De tool brengt consumenten en autoaanbieders direct samen in een vertrouwde omgeving.

Deze omgeving is bekend onder autozoekers; 50 procent van alle autozoekende consumenten komt namelijk al terecht bij autoweek.nl.

Het aanbod wordt voortdurend bijgewerkt, maar op dit moment staan er meer dan 160 modellen in de vergelijker van meer dan 25 merken. In totaal staan er ruim 750 auto's in de database en dit aanbod breidt voortdurend uit.

De vergelijker wordt samengesteld door het AutoWeek-team, en is daardoor onafhankelijk. Er wordt aan partijen een click-out mogelijkheid geboden om bij een prijs meer informatie te krijgen. Die knop linkt door naar de website van de aanbieder, die hem bijvoorbeeld kan koppelen aan z'n eigen configurator.
 
Damiaan Hage, content director van AutoWeek: "Elke consument wil graag duidelijkheid. Of hij nu koopt of leaset, dat maakt niet zoveel uit, hij is altijd op zoek naar betrouwbare informatie. Zo'n vergelijker laat open en eerlijk zien dat er verschillende mogelijkheden zijn. De betrouwbaarheid van de tool is voor merken en leasemaatschappijen een zeer interessant umfeld om in contact te komen met de doelgroep ."

www.autoweek.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie