Braez kiest voor Martin and Lewis
04-04-2018 19:13:00 | Door: Max Vlugt | hits: 5971 | Tags:

Na een korte oriëntatie heeft het Amsterdamse modelabel BRAEZ creative agency Martin and Lewis aangesteld om het merk een internationale groei-impuls te geven. Martin and Lewis zal eerst de online en social kanalen van BRAEZ doorlichten om zich daarna te richten op de merkpositionering waarmee het modelabel internationaal wil doorgroeien.

Met winkels in Amsterdam, Berlijn, Ibiza, Mallorca en Istanbul en distributeurs en agenten in 23 landen is BRAEZ al één van de grootste modemerken van Nederland.

René van Huffel, BRAEZ-oprichter: "Eind januari nodigde Martin and Lewis mij uit voor een masterclass waarin ze heel helder lieten zien hoe ze data gebruiken om merken te helpen groeien. Hun ervaring en aanpak gaf ons een goed gevoel, dus hebben we ze gevraagd ons te helpen met onze internationale groei."

Frank Schippers, creatief directeur van Martin and Lewis: "BRAEZ maakt al zo’n 20 jaar super-comfortabele stijlvolle mode voor dames en heren, maar liep regelmatig tegen een glazen plafond aan. Ze hebben onze hulp  gevraagd om daar hard doorheen te breken. Precies het soort uitdagingen waar we graag onze tanden inzetten. En wat is er nou mooier om als Amsterdams bureau met internationale aspiraties een Amsterdams modemerk internationaal nog beter op de kaart te zetten."

www.braez.com
www.martinandlewis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie