Bart de Graaff Foundation organiseert run door het Mediapark
14-04-2017 11:05:19 | Door: Marianna Beets | hits: 3433 | Tags:

Wil jij het meest spectaculaire parcours van Nederland afleggen én een goed doel steunen? Op 21 mei aanstaande organiseert de Bart de Graaff Foundation de allereerste Barts Media Run op het Mediapark in Hilversum.

Dwars door de studio’s

Dit evenement is uniek in zijn soort, want als deelnemer ren je niet over saaie wegen op straat of rond het Mediapark. Nee, de route loopt dwars dóór het mekka van Nederlands medialandschap. Dat betekent: rennen langs de decorhallen en kleedkamers, dwars door de wereldberoemde studio’s. Er zal een parcours worden uitgezet van 5 en 10 kilometer en daarnaast is er een Kids-run van 800 meter en 1,5 kilometer. Je hoeft je dus echt niet suf tetrainen om de eindstreep te kunnen halen.

Bart de Graaff Foundation

Er is tijdens de run genoeg te doen: je kijkt je ogen uit, er worden typische ‘Bart de Graaff-activiteiten’ georganiseerd (denk aan bakstenen gooien) en de kans is groot dat je samen met een BN’er loopt of er zelfs naast rent. Maar het belangrijkste van dit alles: de opbrengst van die dag gaat naar de stichting van Bart de Graaff: de grondlegger van televisiezender BNN. Op zondag 16 april 2017 zou Bart 50 jaar zijn geworden. In de week van de run is het precies 15 jaar geleden dat hij op 35-jarige leeftijd overleed. Uit eerbetoon en ter nagedachtenis aan de bevlogen programmamaker, richtte familie en vrienden na zijn dood de Bart de Graaff Foundation op, met als voorzitter Barts zus Mirjam de Graaff. De stichting is in het leven geroepen om Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende beperking die een eigen onderneming willen starten, te steunen.

Irene Moors, ambassadeur: “Het doorzettingsvermogen van de Bikkels is enorm. Ze gaan voor hun droom. Net als Bart de Graaff dat ooit deed. Met trots ben ik ambassadeur voor deze inspirerende mensen. Ik vind het geweldig om te zien hoe Bikkels zich inzetten om hun eigen bedrijf te starten en uiteindelijk zelfstandig ondernemen.”

www.bartsmediarun.nl    
www.bartfoundation.nl

#BartsMediaRun

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie