Bastiaan Schoonhoven Sales en Marketing Director Marcommit
22-03-2017 13:11:27 | Door: Katja Brokke | hits: 2614 | Tags:

Marcommit, een allround pr- en marketingbureau gespecialiseerd in ICT en HR, heeft Bastiaan Schoonhoven aangesteld als Sales en Marketing Director. Het betreft een nieuwe functie, waarmee Marcommit invulling geeft aan de ambitie om verder te groeien. Schoonhoven maakt tevens deel uit van het managementteam van Marcommit.

Schoonhoven heeft ruime ervaring in sales en marketing opgedaan bij verschillende organisaties. Hij was tot voor kort marketingmanager bij Motiv ICT Security. De rode draad in zijn loopbaan is het vertalen van zakelijke doelstellingen naar commerciële strategieën en de daaruit voortvloeiende marketingactiviteiten en waar nodig het ontwikkelen van nieuwe diensten en oplossingen. Dat is tevens een van zijn opdrachten bij Marcommit.

Marianne van Barneveld, oprichter en mede-eigenaar van Marcommit: “Niet alleen in het aantal medewerkers en klanten, maar ook ons dienstenportfolio wordt fors uitgebreid. Je ziet dat we naast pr meer en meer (inbound) marketingdiensten aan onze klanten leveren. We willen deze diensten enerzijds verbreden en verdiepen en anderzijds willen we ons met deze services nadrukkelijker bij onze huidige en nieuwe klanten profileren. Ik ben ervan overtuigd dat we met Bastiaan en zijn ruime ervaring in sales en marketing deze ambities zullen vervullen.”

Schoonhoven: “Marcommit is een dynamisch bedrijf met een stevige positie in de Benelux en een sterke merkbekendheid, dat continu inspeelt op nieuwe trends. Mijn taak is om bij klanten overkoepelende marketing- en pr-strategieën te koppelen aan bedrijfsstrategieën en -doelstellingen. Bij voorkeur innovatiegedreven en richtinggevend aan de nieuwste trends op het gebied van pr, communicatie, media en marketing. Ik zie het als een uitdaging nieuwe diensten te ontwikkelen die nauw aansluiten op de wensen van de klant. Naast de klassieke pr-activiteiten richten we ons op geïntegreerde marketingdiensten. Ik zie ernaar uit met deze aantrekkelijke propositie meer waarde te kunnen bieden voor onze bestaande klanten en tevens nieuwe klanten aan ons te binden.”

www.marcommit.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie