Bavaria strikt Maradona voor remake commercial
18-08-2017 14:04:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4040 | Tags:

Diego Maradona is voor een Bavaria 0.0 gegaan. Op verzoek van Bavaria heeft hij gisteravond in het Philips Stadion van PSV een remake opgenomen van Bavaria's spraakmakende commercial voor Bavaria 0.0 uit 1993 met Marco van Basten in de hoofdrol. De Argentijn, ontkurkte op virtuoze wijze een flesje Bavaria 0.0 en jongleerde zoals in zijn beste dagen.

De voormalige Argentijnse stervoetballer is in het Nederlandse Mierlo neergestreken voor een trainingskamp met zijn club Al Fujairah. Vorige week was het fenomeen te gast in het Philips Stadion om de Eredivisie seizoensopening van PSV tegen AZ bij te wonen. Het bracht Bavaria op het idee om Maradona te vragen promotie te maken voor hun alcoholvrije bier - Bavaria 0.0 - op de manier zoals Marco van Basten dat in 1993 ooit deed in het Milanese San Siro Stadion.

Peer Swinkels: “We hebben een lange historie met opmerkelijke reclames met een leuke paradox. Toen we zagen dat Maradona in de buurt was en wel in was voor een echte Bavaria 0.0 konden we de kans niet laten liggen om een van onze meest legendarische reclames ooit, opnieuw met hem te maken. We zijn enorm trots dat dit gelukt is.”

Facebookactie: het veld op met Maradona!

Consumenten kunnen in het bijzijn van Maradona hun voetbalkunsten tonen. Meedoen met de winactie kan via de Bavaria Facebook-pagina vanaf zaterdag 19 augustus.

Bavaria 0.0

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie