Beurs van Berlage en Maison van den Boer verlengen samenwerking
18-07-2017 16:05:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2764 | Tags:

Marcel Schonenberg, Managing Director van de Beurs van Berlage, en Jeroen Enzerink, algemeen directeur van Maison van den Boer, zetten hun handtekening voor een verlenging van de samenwerking voor wederom een periode van 3 jaar. Beide partijen werken sinds 2009 zeer nauw samen.

Bij het aangaan van deze samenwerking was het voornemen om de klant een one-stop-shop mogelijkheid aan te bieden. Door direct samen te werken is de afgelopen jaren gebleken dat het organiseren van congressen en evenementen nog eenvoudiger is.

Schonenberg: “Omdat de vaste partners, waaronder Maison van den Boer, ervaring hebben met vele evenementen met een verschillend karakter, weten zij precies wat er in De Beurs mogelijk is. Zij zijn experts op eigen gebied en daarnaast kenners van het gebouw. Samen met een dergelijke vaste partner kan de Beurs van Berlage een constante hoge kwaliteit van dienstverlening bieden.”

Enzerink: “Gezamenlijk bundelen we de kennis en expertise van het gebouw met zijn unieke karakter en de kennis van Maison van den Boer. De exclusiviteit garandeert de beste kwaliteit voor de opdrachtgever. Ook zullen wij onze kennis van de markt en onze kracht op marketinggebied bundelen om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de klant.”

www.beursvanberlage.com
www.maisonvandenboer.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie