Big Shots Group neemt animatiebedrijf WeExplain over
21-09-2017 11:36:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3673 | Tags:

Explanimationproducent WeExplain wordt na een periode van intensieve samenwerking overgenomen door Big Shots Group. Big Shots verbreedt daarmee haar positie in het videocontentdomein.

Guido Kloek, CEO van Big Shots Group (r): “Met Big Shots campaigns, formats en animation bedienen we het geheel van hero, hub en help content van merken op alle videokanalen. Voordat we met WeExplain samenwerkte deden we ook veel animatie, maar was het proces complex en hadden we nog geen duidelijke eigen positie in die markt. Met de focus en methodiek van René en onze ervaring in online, interactive én corporate hebben we WeExplain kunnen uitbouwen tot een volwassen animatiehuis met een product dat klanten meer oplevert dan kost. Ons totale videoaanbod voelt nu compleet.”

René Kuhlmann, oprichter van WeExplain (l): ”Al tijdens onze eerste samenwerking, 2,5 jaar geleden had ik een goed gevoel bij Big Shots. Vooral de cultuur sluit perfect aan op het team van WeExplain. Tijdens de geleidelijke aansluiting bij de groep, zijn we klanten op alle niveaus gaan bedienen. De naam WeExplain blijft gewoon bestaan. We vinden het juist bij dit product belangrijk dat de naam direct duidelijk maakt wat we doen. Namelijk complexe diensten en producten uitleggen in korte en krachtige animatiefilms.”

www.bigshots.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie