Blauw Gras en Jonathan Smit lanceren videolabel CLIFF
07-04-2017 11:34:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3172 | Tags:

De oprichters van creative content agency Blauw Gras en regisseur Jonathan Smit lanceren CLIFF, creative video for brands. CLIFF houdt zich bezig met creatie, productie en distributie van videocontent voor merken en bureaus.

Afgelopen jaar is er door Blauw Gras en Jonathan Smit al intensief en succesvol samengewerkt. Zo ontwikkelden beide partijen samen video content voor merken als Kwekkeboom, Monuta, Fair Trade Original en Struik. Met CLIFF wordt antwoord gegeven op de sterk groeiende vraag naar video content.

Erik Wiese, mede-oprichter en Strategy Director van Blauw Gras: “CLIFF is niet geboren vanuit opportunisme. Het is een logische stap voor een content bureau als Blauw Gras. We halen video dichterbij, en geven CLIFF vanuit onze content expertise van strategie tot distributie meer body.”


De dagelijkse leiding komt in handen van Smit. De oud-oprichter van Brandstichting zal met zijn jarenlange ervaring als regisseur de uitgestippelde koers tot uitvoer brengen. Jonathan Smit: “We merken dat klanten juist voor ons gaan door de creatieve benadering en de hoge kwaliteit die we leveren, zonder dat er direct commercial budgetten tegen over staan. Deze frisse kijk op zowel creatie als productie van videocontent slaat aan bij veel opdrachtgevers.”  

www.blauw-gras.com  
www.meetcliff.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie