Blokker.nl breidt uit met witgoedassortiment AO.nl
20-07-2017 10:36:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3513 | Tags:

Nextail, de online organisatie van Blokker Holding, start een strategische samenwerking met de Nederlandse tak van online witgoedspecialist AO.nl. Als onderdeel van de vorig jaar gelanceerde marktplaats Nextail Connect!, wordt deze categorieverbreding toegevoegd aan Blokker.nl. Blokkerklanten krijgen hiermee met één klik op de knop toegang tot ruim 750 bekende witgoedproducten.

Om deze productuitbreiding op blokker.nl te vieren, kunnen klanten vanaf 21 juli deelnemen aan een winactie. Tot eind augustus maken klanten, die op blokker.nl een witgoedproduct hebben aangeschaft, kans om het gehele aankoopbedrag terug te winnen. De winnaar wordt medio september bekendgemaakt.

Antoine Brouwer, Managing Director van Nextail: “Door witgoed toe te voegen aan het online productassortiment van Blokker bouwt Nextail de positie van winkelformule Blokker als omnichannelhuishoudspecialist verder uit.”

Evert van Ginkel, Head of Trading van AO.nl: “Deze exclusieve samenwerking is een logische stap waarbij beide partijen doen waar ze goed in zijn. De prachtige combinatie tussen enerzijds omnichannelretailer Blokker met al haar fysieke winkels én online webshop en anderzijds AO als innovatieve online retailer zal ons helpen om onze reis in Nederland te versnellen.”

Nextail heeft in november 2016 het online platform Nextail Connect! gelanceerd, waarbij werd gestart met de webshop van Blokker. Het online productassortiment van blokker.nl is sindsdien uitgebreid van circa 10.000 naar ruim 50.000 producten met ongeveer 35 externe aanbieders.

www.blokker.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie