Ibiza Regatta werkt samen met Boatsters
18-08-2017 12:37:00 | Door: Max Vlugt | hits: 5947 | Tags:

De Ibiza Regatta wordt ieder jaar steeds populairder, ook de komende editie van september is weer compleet gevuld. Er zijn dus ook geen schepen meer te vinden in de reguliere chartermarkt. Echter, Boatsters ontsluit op een unieke wijze de zeiljachten markt en heeft nog 5 schepen beschikbaar gesteld. Door de kersverse partnerschap tussen Boatsters en de Ibiza Regatta kun je als zeiler of zelfs als leek met je team of als individu alsnog onderdeel worden van deze wedstrijd en het bijbehorende programma.

De Ibiza Regatta, more than a Regatta

Dit jaar is er een andere editie vergeleken met standaard regatta formats. Het programma biedt de meest entertainende en ontspannen regatta activiteiten voor haar deelnemers. De deelname is beperkt tot maximaal 25 zeiljachten, allemaal in de lengte van 40 tot 60 ft. Elke dag wordt er gezeild door de turquoise wateren rondom de eilanden van Ibiza en Formentera. Het evenement duurt 4 dagen en staat in het teken van een zenuwslopende race, maar tevens om de ontspannen en gezellige sfeer tussen de teams.

Boating fun for everyone

De organisatie achter de Ibiza Regatta is onlangs een nieuwe samenwerking aangegaan met het bootverhuurbedrijf Boatsters. Dit bedrijf uit Amsterdam houdt zich bezig met wereldwijd bootverhuur via haar online platform. Boot en jacht eigenaren kunnen tevens hun boot beschikbaar stellen via het platform en deze aan derden verhuren.

De slogan van het bedrijf is boating fun for everyone, dit slaat volledig aan bij de visie van de Ibiza Regatta, aangezien zij onlangs bekend hebben gemaakt dat de Regatta toegankelijker voor iedereen moet worden. Via Boatsters wordt dit mogelijk gemaakt, doordat het bedrijf zeiljachten van eigenaren direct koppelt aan nieuwe deelnemers.

www.ibizaregatta.nl
www.boatsters.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie