Boudewijn van Ewijk verlaat MediaScience
25-02-2016 11:33:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3624 | Tags:

Oprichter van digitaal marketingbureau MediaScience, Boudewijn van Ewijk, zal terugtreden als partner van het Amsterdamse bureau. Medeoprichters en partners René Zeedijk en Simon Aurik zetten samen het management voort.

MediaScience startte in 2011 als een servicegericht bureau gespecialiseerd in Programmatic Media Buying. De afgelopen vijf jaar heeft het zich ontwikkeld tot geïntegreerd data-, media- en creatie-gedreven, digitaal bureau, met een sterk technisch DNA. Van Ewijk is sinds de oprichting de stuwende operationele en technische kracht achter MediaScience en stond mede aan de wieg van het in-house ontwikkelde inzichtenplatform Vision.

Boudewijn van Ewijk: “Heel veel bedrijven bevinden zich midden in een digitale transformatie. En die gaat veel breder dan marketing alleen. Ik heb gemerkt dat daar mijn hart ligt: het snijvlak van digitale technologie en business. We hebben met MediaScience een mooi en sterk bureau neergezet, dat nu een volgende fase in gaat, tijd voor mij om mijn hart te volgen.”

CEO en medeoprichter van MediaScience, René Zeedijk: “Natuurlijk gaan we Boudewijn missen. Maar hij laat wel een heel sterk bureau achter dat merken helpt hun digitale marketing te optimaliseren.”

MediaScience is een innovatief en creatief data gedreven marketingbureau met een specialisme in live marketing. Het bureau werd in 2011 opgericht door Boudewijn van Ewijk, René Zeedijk en Simon Aurik, die ervaring opdeden bij zowel nationale als internationale grote merken, bureaus en uitgevers. Door gebruik te maken van een slimme combinatie van data, media, creatie en technologieën bereikt MediaScience de doelgroep zeer gericht. Met het eigen productenlabel Vision biedt MediaScience volledig transparantie en realtime inzicht in lopende campagnes.

www.mediascience.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie