BrandDeli doet sales voor BBC First
26-07-2016 09:48:00 | Door: | hits: 7716 | Tags:

Per september zal BBC First aan het portfolio van BrandDeli worden toegevoegd. BrandDeli wordt daarmee de exclusieve partner voor alle sales activiteiten van BBC First in Nederland. Met deze uitbreiding versterkt BrandDeli haar marktaandeel in de Nederlandse markt en kan een hoger bereik worden geboden aan adverteerders in de belangrijke vrouwelijke inkoopdoelgroepen. 

Met populaire series als Indian Summers, Sherlock, Silent Witness en The Living and the Dead is BBC First de Nederlandse bestemming voor de beste Britse dramaseries. BBC First was al via het basispakket van KPN te ontvangen op positie 25 en is in juli 2016 ook toegevoegd aan het basispakket van Ziggo op positie 22. Mede hierdoor is het marktaandeel van de zender al meer dan verdubbeld.

Klaartje Kuypers, COO bij BrandDeli: "BBC First is een zender die met haar sterke, premium content perfect past bij het BrandDeli portfolio. Met de aanwinst van BBC First versterken wij onze Spot en Brand Partnership propositie. Het ruime aanbod van kwalitatief hoogwaardige dramaseries zorgt ervoor dat BBC First kijkersaandeel toevoegt in primetime. BrandDeli zal hiermee ruim boven de 10% uitkomen in het primetime tijdvak."

www.branddeli.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie