BrandDeli's Kees Wilbrink commercieel directeur Sanoma Media Netherlands
07-02-2018 13:23:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3613 | Tags:

Sanoma Media Netherlands kondigt aan dat Kees Wilbrink per 1 april 2018 start als commercieel directeur. Hij volgt daarmee Vincent Siegelaar op die onlangs de organisatie heeft verlaten. Wilbrink rapporteert in zijn nieuwe rol aan Marc Duijndam, CEO Sanoma Media BeNe.

Wilbrink vervult op dit moment de rol van Director Ad Sales bij BrandDeli. Daarvoor heeft hij bij STER diverse functies bekleed en had hij verschillende eigen ondernemingen.

Wilbrink: "Ik kijk er naar uit om bij Sanoma aan de slag te gaan en samen met de collega’s ervoor te zorgen dat de prachtige merken, zoals Libelle of NU.nl, op de juiste manier voor adverteerders werken. Merken versterken merken. De mix van prachtige A-titels en een enorm digitaal kwaliteitsbereik van Sanoma bieden in mijn ogen geweldige kansen. Ik ga daar met het team, adverteerders en bureaus de komende jaren met volle energie mee aan de slag."

Duijndam: “Ik ben zeer blij met de komst van Kees. Kees heeft veel ervaring in onze markt en een prachtig trackrecord. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met zijn kennis, kunde en persoonlijkheid een grote toegevoegde waarde heeft voor onze organisatie als totaal en specifiek de salesorganisatie en onze zakelijke relaties.”

www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie